Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od John13Doe To Ludík: Teď už tam dokvétá jen jedna. Byla tam s dalšími čtyřmi, jenže tuhle jsem tam dal o trochu déle, takže ještě kvete. V roomu svítím 12h, takže 12h přes noc svítím na všechny a přes den jdou Orangové ven na sluníčko. A rostou celkem pěkně.
Jináč dik za koment, alespon někdo mi sem něco písne.
1. Detail NoName té jedné co tam sama kvete chuděra
2. taktéž
3. pokus o makro
Ale sorry že to sem dávám, když to má být tread o Orange Budech
zdar pockej esi spravne rozumím ty jim 12 hodin vecer svitis a pak je das pres den na slunko ?..to jest ze sou na svetle prakticky furt hele to neni ale moc dobry .. kytka si taky potrebuje odpocinout vem si ze bys nespal ty
Původní příspěvek od John13Doe Tak jsem se rozhodl říznout i OB 4 a 5. Z každé po jednom klonu.
Vůbec jsem se s tím nepáral. Lámacím nožem jsem uřízl větvičky a oholil spodky.
Takto připravené jsem je namočil do Bio-Algeenu a dal je do malých, předem propláchnutých RW kostiček.
Ty jsem dal do malých květináčků a zahrnul je Janecomixem od BCuzzu.
Uvidíme, zda z toho něco bude.
A ještě uvažuji, že pořídím zářivky, nebo nějakou úsporku. Abych měl čim na prcky svítit. Důležité je, aby to nestálo ranec
Tak když mi někdo ohledně těch zářivek dá radu, budu rád.
UP IN SMOKE
čest, tak záleží na prostoru, já používám zářivky na klony a na matku ůsporku se stínidlem. zářivky i ůsporku blue.U těch zářivek stojí ranec armatura, samotný trubice asi 20,- kč. TLD 765 Philips
to fiste:
Rozběhl jsem se, zavěsil a jak jsem se houpal na tej obroučce, tak mi sjely prsty a padal jsem přímo na hlavu. Nezbylo než tam dát ruce a bylo to....