Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » Moje nulté mikro....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
montauk_monster
Stálý Člen

Karma uživatele montauk_monster - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od aejk
A jsme zase na začátku. Je mi jasné, že když to uzavřu,ventilace bude nutná, proto jsem zvažoval, že bych to nechal otevřené, nebo zakrýval jen nějakou clonou, Viz první příspěvek.

tak to zkus a uvidis
bud zjistis ze to nema smysl a poucis se pro priste a nebo....

Old Post 06-07-2010 v 19:42 PM
montauk_monster je offline   Profil uživatele montauk_monster   Find more posts by montauk_monster   Foto galerie člena montauk_monster   Click here to Send montauk_monster a Private Message   Add montauk_monster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aejk
Stálý Člen

Karma uživatele aejk - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jasně chápu, už jsem udělal miniupgrade, v rámci momentálních možností. Stejně plánuju zářivky a komplexnější vývoj, tohle jsem zbastlil doma za 5 minut.

Obrázek zde: http://sklad.obrazku.cz/obr434711_mgrow002.jpg

Old Post 06-07-2010 v 19:44 PM
aejk je offline   Profil uživatele aejk   Find more posts by aejk   Foto galerie člena aejk   Click here to Send aejk a Private Message   Add aejk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

vyser se na zarivky..... kup sodik ale trochu si s tim pohrej at to ma aspon nejakou cenu. na 70W sodik sefni ventas z digestore na aukru za 200 a mas po problemu nepotrebujes ani trafo na 12V...... hlavne pokoukej

http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=45

http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=36

at vis jak to ma vypadat a zeber si od kazdeho co se ti hodi

Old Post 06-07-2010 v 19:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

hej tak to je upgrade vezmu alobal a pretahnu to pres skrin ty ve bez se s takovym pestenim vysrat a nech si to svoje blby otazky prijde mi ze si tady z toho delas prdel nebo se hodne nudis...

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 06-07-2010 v 20:06 PM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Vyser se na takové kraviny, které ti jsou stejně k ničemu. Normálně si projeď pár topiců, najdi si inspiraci a udělej to podle toho growera. A ten přehozený alobal.. no.. taky si myslím, že si z toho děláš jen srandu

Old Post 06-07-2010 v 21:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smíšek
Stálý Člen

Karma uživatele Smíšek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ten alobal je jedním slovem mazec

Sice to vypadá, že nemám moc co radit, ale zkusím to. Zapomeň na všechno, co ses u outdooru naučil, pročti faq, projdi některé povedené growy z indoor sekce a tam se inspiruj

Hlavní myšlenka indooru (jak ji chápu já) je, že kytičkám vytvoříš vlastní prostředí, kde budou moct ideálně růst a ty mu budeš šéfovat. K tomu potřebuješ naprosto minimální kontakt s okolím. Potřebuješ sám rozhodovat o tom, jaká bude teplota, vlhkost a jestli se bude svítit nebo ne. Potom ti bude jasné, že neuzavírazelná skříňka, byť ze strany (tak nějak) zakrytá alobalem je naprostý nesmysl, protože ti tam půjde světlo z okolí (a argument, že teď slunce svítí správně, je irelevantní - ty musíš být šéf!), stejně jako vlhkost a teplota, případní škůdci a kdoví co ještě. To, že se jede indoor ve skříních není proto, že je všem 16 a schovávají to před rodiči, ale je potřeba zajistit podmínky pro dobrý růst, a pak můžeš s radostí sklízet i několikrát do roka.

GL a neber si to tolik, myslíme to dobře

Old Post 06-07-2010 v 21:50 PM
Smíšek je offline   Profil uživatele Smíšek   Find more posts by Smíšek   Foto galerie člena Smíšek   Click here to Send Smíšek a Private Message   Add Smíšek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmokeHillz
Stálý Člen

Karma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Hele chlape jelikoz si chromej,poradim ti par stranek kde muzes levne nakoupit potrebny matro,a jsou to nej ceny...
http://www.bbelektro.cz/ventilator-...vy-100/d-71267/

http://www.svitidla-osvetleni-elekt...530/cz/d-86016/
zbytek si tam najdes,kazdopadne se to neda srovnavat s growshopem...

SmokeHillz

Old Post 06-07-2010 v 22:30 PM
SmokeHillz je offline   Profil uživatele SmokeHillz   Find more posts by SmokeHillz   Foto galerie člena SmokeHillz   Click here to Send SmokeHillz a Private Message   Add SmokeHillz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aejk
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Nezlobte se na mě, chtěl jsem udělat kompromis mezi přírodou a indoorem, ale asi to není možné.

Tím alobalem jsem nikoho nechtěl pobouřit, ale přijde mi, že je to mírné zlepšení. Co je ale neuvěřitelné, že jsem včera kytky přesazoval a od včerejška pod úsporkou vypadají mnohem lépe. Povyrostly a mají i lepší barvu, neuvěřitelné, za pár hodin. Předtím byly kytičky v květináči venku nahňahňané, takže jim jistě prospělo více místa a lepší hlína, ale netušil jsem, že to půjde tak rychle, vetšinou kytkám 2-3 dny trvá, než se aklimatizují.

Výše jmenované rady plánuji realizovat, jakmile budu moct. Nejvíce mi paradoxně pomohl k pochopení Smíšek, holt se musím zamyslet, zda-li mi stojí za to zahrávat si s přírodou. :-)

Díky všem za rady.

Old Post 07-07-2010 v 09:02 AM
aejk je offline   Profil uživatele aejk   Find more posts by aejk   Foto galerie člena aejk   Click here to Send aejk a Private Message   Add aejk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aejk
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Protože jsem stále nemohoucí a doma nemám bílou barvu, udělal jsem provizorní "vylepšení".

http://sklad.obrazku.cz/obr435589_inal.jpg

Old Post 07-07-2010 v 18:23 PM
canabis.for.men
Stálý Člen

Karma uživatele canabis.for.men - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ted si to spis pekně posral... kdyby jsi si přečetl i jiné theardy zjistiš že alobal neodraží skoro žádné světlo

Old Post 07-07-2010 v 21:55 PM
canabis.for.men je offline   Profil uživatele canabis.for.men   Find more posts by canabis.for.men   Foto galerie člena canabis.for.men   Click here to Send canabis.for.men a Private Message   Add canabis.for.men to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aejk
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Ale furt lepší, než hnědá stěna, ne? Jakmile vstanu, koupim bílej Balakryl, Viz výše.

Ale je neuvěřitelné, jak rychle ty kytky rostou. :-)

Old Post 07-07-2010 v 21:58 PM
canabis.for.men
Stálý Člen

Karma uživatele canabis.for.men - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Nj ale to je zbytecna prace to vylepovat alobalem a pak ho zas strhnout to uz bych tam radsi mel hnedou stenu kdyz stejne vstanes a natres to.

Old Post 07-07-2010 v 23:25 PM
canabis.for.men je offline   Profil uživatele canabis.for.men   Find more posts by canabis.for.men   Foto galerie člena canabis.for.men   Click here to Send canabis.for.men a Private Message   Add canabis.for.men to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aejk
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tak jsem se dneska odebral do Hornbachu, nakoupil komponenty a nářadí a udělal menší upgrade. Větráky dokoupím později.

A takhle to vypadá: http://sklad.obrazku.cz/obr436106_upgr.jpg

Takže: 2x CFL Philips Tornado 23W, 2700K - v Hornbachu v akci 2 za 1
1x CFL NoName 23W

Naposledy upravil aejk 08-07-2010 v 18:16 PM

Old Post 08-07-2010 v 16:39 PM
cookino
Stálý Člen

Karma uživatele cookino - 22% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od aejk
Tak jsem se dneska odebral do Hornbachu, nakoupil komponenty a nářadí a udělal menší upgrade. Větráky dokoupím později.

A takhle to vypadá: http://sklad.obrazku.cz/obr436106_upgr.jpg

Takže: 2x CFL Philips Tornado 23W, 2700K - v Hornbachu v akci 2 za 1
1x CFL NoName 23W

Caves, dle tech zarivek
=> porostou ti pomalu, budou slabe a svetle (taky jsem tak zacinal). navic spotreba se blizi 70W sodiku - kde je svetelnost (v lm) az 2* vyssi.

Old Post 09-07-2010 v 08:09 AM
cookino je offline   Profil uživatele cookino   Find more posts by cookino   Foto galerie člena cookino   Click here to Send cookino a Private Message   Add cookino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aejk
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Tak jsem tu po delší době s malou aktualizací. Kytky jsou 3 den na květu, jsou to spíše bonsaje, ale to byl můj záměr. Takováhle kytička se dá uplatnit jako nevšední dárek.

Old Post 31-07-2010 v 11:32 AM
aejk
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Tak jsem tu po delší době s malou aktualizací. Kytky jsou 3 den na květu, jsou to spíše bonsaje, ale to byl můj záměr. Takováhle kytička se dá uplatnit jako nevšední dárek.

http://sklad.obrazku.cz/obr451697_DSC0161.JPG

Old Post 31-07-2010 v 11:40 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-07-2010 - Moje nulté mikro.... - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás