Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, neměl jsem rokwool a furt jsem přemýšlel co místo toho. Tak jsem šel do tesca a tam uviděl normální piliny pro křečky. Tak jsem je nasipal do malého akvarka cca 10x10x25cm asi tak do tří čtvrtin. Po zalití vodou slehli tak do poloviny. No a normálně jsem vzal řízky, uřízl dole šikmý řez, dal do stimulaxu a zapíchal je do těch pilin. Po asi jeden a půl tejdnu ani jeden řízek neuvadl tak jsem je vyndal. Sice ještě neměli kořínky ale špičky seřízlích stonků byly šedivý. Tak jsem to nasázel do hlíny a vše se normálně chytlo a začlo růst.
Tak včera jsem se nechal kámošem ukecat a utrh jednu paličku a narychlo usušil (mikrovlnka). Moc jsem nečekal, myslel jsem že je brzy, ale překvapila mě. Jestli to bude všechno takový tak už se těším na sklizeň.
36 den 12/12. Problém: Hafo smutnic jak nad hlínou (černý mušky) tak ve hlíně (malinký bílý broučci). Jestli někdo ví jak se jich šetrně zbavit tak poraďte. Chemii ne, hnojím kristalonem a plánuju poslední zálivku a pak už jen čistou vodu. Jinak se chci ještě optat mám jim ostříhat listy a nechat jen paličky? Všem mnoho pěstebních úspěchů Archybald. Jinak nějaké to foto.
Zdar.S breberkama uvnitr zatim nastesti problem nebyl ale mam pocit ze na to existuje prostredek kterej na kyti nenecha takove nasledky tusim ze se to jmenovalo omite,ale asi si spis nech poradit od nekoho kdo v boji s brouckama ma vic praxe :P
Ty listy prostrihej jen tam kde vylozene stini palicim
At ti to dopadne
Zdravím growery. Tak mám jedno dylema. Jedna kití mi nasadila, zřejmě pár samčích květů, jsou už uvnitř palic, takže těžko je vyštípat. Bylo to spůsobeno asi stresem, protože jeden den mi nezapl časovač (povytažen ze sitě) a tak byli víc po tmě. Je to zrovna kiti s největším množství palic. Prosím o radu jestli sklidit tuhle dřív (dvě paličky už jsem otestoval a už to zhuluje parádně) nebo tím nechat opilit tu samostatnou k květináči (ta je 100% samice), tady jsem se dočetl, že bych tím mohl získat feminizovany semana. Použil bych jenom ty zo by vznikly v tý samici. Model to je fakt dobrej a chtěl bych si ho tímto zachovat.