Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Outik 2010-Lowkiller,E-rocket,Chronic,WW,a další..
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
mooter
Stálý Člen

Karma uživatele mooter - 95% PěstitelskáKarma uživatele mooter - 95% PěstitelskáKarma uživatele mooter - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Čus všichni,dneska bych vám chtěl ukázat jak povyrostly kytky u baráku.Fialka už začíná kvíst zatímco Durban poison od Nirvany pořád roste a začínam se bát,aby vůbec stihl dozrát.Co jsem tady tak pročítal, tak Durban od Nirvany někdy nestihne dokvíst ,tak jsem zvědavej no.A včera jsme se byli podívat na dvě místa,na ktery musíme chodit večer,takže nemám a nebudu mít fotky,až asi jak se to bude sušit.Ale aspoň slovy máme tam čtyři kytky(samičky) 2xChronic už jsou větší než my a krásně se větví po zohnutí a voní prý po grepu no nwm no :-D říka kámoš ale taky jsem tam mírně ten grep cítil.A pak tam je ještě 1xLowkiller a 1xE-rocket.Lowkillera jsme nechali větví se sám a e-rocket jsme celej pozvohybali,aby tam udělal pěknej keř.Včera jsme to pohnojili už asi naposled 1x 1,5L kopřiv se šlupakama od banánu a 1,5L Plagronem Alga grow.
1-2.Fotka Myyy Purpllee
3.Fotka Durbanek Poisionek
4.Fotka BubBBla Gum

To:MedvědBrtnik Čus fotky těch LR2xAAK47 nemám,ty fotky těch autoflowers co sou tady tak fotil kámoš foťákem a já fotim kytky mobilem a na mobilu sou ty autoflowers uplňě npč vidět.

Klikni zde pro návštěvu blogu o konopné přírode

Naposledy upravil mooter 25-07-2010 v 12:40 PM

Old Post 25-07-2010 v 12:14 PM
mooter je offline   Profil uživatele mooter   Find more posts by mooter   Foto galerie člena mooter   Click here to Send mooter a Private Message   Add mooter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mooter
Stálý Člen

Karma uživatele mooter - 95% PěstitelskáKarma uživatele mooter - 95% PěstitelskáKarma uživatele mooter - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Čus včera(31.7.) nám zase řeklo svědomí,že by jsme se měli podívat,na kytky a rovnou je zalit a pohnojit včera jsme už hnojili slepičákama,protože jedna kytka(e-rocket) krásně kvete a ostatní se už taky pomalu přepínajíí.A kytky vypadají fakt nádherně zdravy,velky,a kraasny.
1-3.Fotka Lowkillers,vypadá to celkem hodně na uspávací Indiku,nevíte někdo z kolika tak procent to je indika a z kolika sativa ?Jen tak muj odhad cca,že je to tak 80%indika a z 20% sativa,ale byl bych rád,kdyby se ozval někdo zkušenější,protože mě to celkem zajímá.tHx snad za nějaké odpovědi
4-5.Fotka E-rockets

Old Post 01-08-2010 v 11:11 AM
mooter je offline   Profil uživatele mooter   Find more posts by mooter   Foto galerie člena mooter   Click here to Send mooter a Private Message   Add mooter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hunne
Stálý Člen

Karma uživatele Hunne - 87% PěstitelskáKarma uživatele Hunne - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Zdravim všechny jsem druhej grower a přináším vám novou aktualizaci našich kytiček.Holky se maj dobře a doufám že to tak zůstane a že nás někdo neočoruje. Přeju všem at vám chutná a at se čorky klidí od kytiček dál . Foceno 15.8

1-3 Lowkilleři dělají nám největší radost před několika dny teprv začali kvést

4 Hash berry zatím neukázali nic

Naposledy upravil Hunne 16-08-2010 v 15:51 PM

Old Post 15-08-2010 v 18:49 PM
Hunne je offline   Profil uživatele Hunne   Find more posts by Hunne   Foto galerie člena Hunne   Click here to Send Hunne a Private Message   Add Hunne to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hunne
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

1-3 Foceno 15.8 E-rocket nádherně kvetou a jak voní

Old Post 15-08-2010 v 18:55 PM
Hunne je offline   Profil uživatele Hunne   Find more posts by Hunne   Foto galerie člena Hunne   Click here to Send Hunne a Private Message   Add Hunne to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mooter
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Čus,dneska bych vám chtěl ukázat jak povyrostly moje kytky co mám u baráku.Fialka,už asi tak měsíc kvete a parádně fialoví jak to má být.Durban Poison byl nakonec hermouš ostříhal jsem ty větve kde měl koule a ty větve na kterých nic neměl jsem nechal aspoň něco do vapíku
1-2. Fotka je fialena
3.Fotka Durbanek,Bubble gum

Old Post 19-08-2010 v 14:54 PM
Hunne
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

zdar přináším novou aktualizaci po 10 dnech.pohnojili jsme je slepičakama.

1-3 lowkiller

Naposledy upravil Hunne 25-08-2010 v 18:11 PM

Old Post 25-08-2010 v 15:05 PM
Hunne
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

1-3 e-rocket

Old Post 25-08-2010 v 15:18 PM
mooter
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Čus přátelé,kamarád je skromný:-D a moc vyhulený :-D ,aby něco napsal o kytkách tak ho zkusím napravit a trošku vám popsat jak se kytičky mají .Začnu u E-rocket voní krasně kámošovi voní po banánech,jsou úplně bez plísně,jedna už hoodně kvete viz. foto 1 a 3 ,paličky už má krásně posypané snížkem takže doufame,že to bude masaker tipuju tak do 3 týdnů,že by mohla jít ven.Ostatní e-rocket taky kvetou ale ne tak moc.Lowkiller začal teprve tak před 14dnama kvést,ale překvapil nás,že už po tak krátke době květu je tak obsypaný pryskyrou je to fakt nádhera ale bohužel objevila se na něm plíseň,ne moc ale přece,takže musíme být opatrní a hned jak se plíseň objeví tak taky hned zmizí .Jen takovej malej dotaz,dá se nějak plíseň použít třeba do konopné mastě nebo do něčeho takoveho??No a jdeme zpátky Bubble gumy co jsme měli byli všechno samci nebo hermouši,takže šli ven.U Hashberry byl taky jeden samec a u druhé kytky ještě nevíme.WW byly zase mírně ožrány srnkama a jedna byla samec takže z nich očekáváme asi tak do 10g :-D pekně npč.No a moje fialka,už kvete asi tak od začátku prázdnin a má už krásný černofialovy roury :-D ,takže už celkem slintáááám.Ještě bych málem zapoměl na chronicky dva,kteří jsou doslova obří maji asi tak 2m každý a krásný,tlustý,a tvrdý páldy, omlouváme se,že nemáme fotky ale musíme tam chodit večer a blesk by tam šel strašně vidět.A to by bylo tak pro dnešní up asi tak všechno,tak všem co sledují tento thread přeju velke kytky,a obrovské palice težké jako homer simpson :-D

Pěstu zdar!

Naposledy upravil mooter 30-08-2010 v 18:57 PM

Old Post 30-08-2010 v 18:28 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od mooter
Čus včera(31.7.) nám zase řeklo svědomí,že by jsme se měli podívat,na kytky a rovnou je zalit a pohnojit včera jsme už hnojili slepičákama,protože jedna kytka(e-rocket) krásně kvete a ostatní se už taky pomalu přepínajíí.A kytky vypadají fakt nádherně zdravy,velky,a kraasny.
1-3.Fotka Lowkillers,vypadá to celkem hodně na uspávací Indiku,nevíte někdo z kolika tak procent to je indika a z kolika sativa ?Jen tak muj odhad cca,že je to tak 80%indika a z 20% sativa,ale byl bych rád,kdyby se ozval někdo zkušenější,protože mě to celkem zajímá.tHx snad za nějaké odpovědi
4-5.Fotka E-rockets

Hele, slepičince jsou vhodný spíš na růst. Obsahují mnohem víc dusíku, než fosforu. Mám bohužel pocit, že žádný levný a okamžitě působící přírodní hnojiva s dostatkem fosforu, resp. draslíku ani neexistují. Kupte něco, co má vysokej obsah těhle prvků a na slepičince se v téhle fázi spíš vykašlete a používejte je max jako podporu, ne však jako hlavní květový hnojivo.

Jo a co se týče sedativnosti toho modelu, není to tak jednoznačný. Indika neznamená uspávák. Doporučuju přečíst tenhle thread, kde v příspěvku číslo 30 uživatel CannaMed vysvětluje "chemii cannabinoidů". zdarec

Old Post 30-08-2010 v 22:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mooter
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

to futeW:No ja bych řekl,že na růst je dobrej výluh z kopřiv, slepičince jsou dobry pro začátek květu,myslím si že jsou hodně silny a kytce pomůží jít do květu,tak se nám to aspoň osvědčilo ale teďka,když už kytky začínají mít palice,tak hnojíme lepšíma hnojkama:Plagron Alga Bloom,Bio-Bloom,AH bloom, pro dostatek živin a dobrou chuť.
Ale zajímalo by mě,jestli se dá na něco využít plíseň????ten Lowkiller pořád plesńiví,tak jestli to není škoda vyhazovat,co myslíte třeba na konopnou mast nebo tak něco ??

A ještě dnešní update.Dneska jsme zkusili kytky vyfotit pořádně z blízka ale boj to byl veliký, než jsme na to přišli jak se to s tím foťákem dělá :-D ,tak posuďte sami,jak se nám to povedlo. Nejdřív jsme vyfotili mou fialku a celkem se nám to zalíbilo,protože vypadá fakt krásně.

Naposledy upravil mooter 31-08-2010 v 14:47 PM

Old Post 31-08-2010 v 14:28 PM
mooter
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

A jak se nám to zalíbilo...,tak jsme se rozhodli,i přes špatné počasí zajít na místo(zatačka).Kde máme e-rocket,už krasně v květu a lowkillera už taky mírně .Ale jelikož hned jak jsme přišli na místo,tak začalo chcát,takže fotky nebudou zrovna nejlepší počasí si hold nevybíra.Ale snažili jsme se to co nejlíp vyfoti ale potom začalo fakt hodně chcát,tak jsme muselí jít,tak proto jenom jedna fotka Lowkillera.

e-rocket posypaný snížkem,mírná vůně banánů

e-rocket kytka celkově

vršek paličky e-rocketu

Lowkiller, na to jak krátko kvete,tak je parádně obsypaný,aji větší listy

Old Post 31-08-2010 v 15:04 PM
mooter
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Zdarek,včera jsme se byli podívat na obouch hlavních místech.Nefotili jsme to,protože za těch pár dní se toho moc nezměnilo,šli jsme spíš zkontrolovat plísně,aby se nezačli rozšiřovat,protože tady skoro každej den teďka prší .Ale bohužel plíseň nezmizela ba naopak přišla navštívit e-rocket(ten co nejvíc kvete) byl hodně napadený museli jsme odtrhnout pár menších paliček a ještě jeden e -rocket měl jednu paličku napadenou ,Lowkiller ten momentálně neměl žadnou plíseň tak aspoň že tak.Ale potěšil Chronic,E-rocket místo č.2 sice nevíme jestli taky nemají nějakou tu plíseň(ale spíš ne),protože tam chodíme večer.Chronic je brutální z obou kytek bude tak cca 600-700g a to kámoš ještě omilem zlomil 1větev,ze které mohlo být tak 100g a E-rocket co tam máme,tak je taky luxusní z 1kytky bude určo tak cca 300g .A taky jsme to byli oprcat: Chronic x B-52,Chronic x LR2xautomat ak47,E-rocket x B-52 , E-rocket x LR2xautomat ak47 a ještě budem oprcavat Lowkillera x B-52 ,LowkillerxLR2xautomat ak47 tak kdyby chtěl někdo vyměnit semínka tak pište PM,rádi vyměníme až budou.

Naposledy upravil mooter 04-09-2010 v 12:32 PM

Old Post 04-09-2010 v 11:34 AM
Hunne
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 29

Zdarec všichni byl jsem se projít se psem a zašel jsem na kytky.
Nemohl jsem uvěřit svejm očím samy se podivejte.
jo a děkuju všem za k+ a taky za semínka je to fakt kvalitka (vojtaxxx,medvedbrtnik)

1.lowkiller celek ten lowkiller začal dřiv plesnivět než erocket ale přece se nějak brani a je celkem v pohodě pár paliček jsem otrhal.

2.lowkiller nádherná palička tvrdy to je jak křemen

3.lowkiller

Naposledy upravil Hunne 08-09-2010 v 18:06 PM

Old Post 08-09-2010 v 17:48 PM
Hunne
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 30

1.E-rocket celek některy kytky začali dřív do květu některy pozděj jedna kytka už je tak na sklizen. asi ju behem pár dnů sklidíme

2.E-rocket začal pozděj plesnivět ale ted se ta plisen rozjela...během pár dnů bude kosa.

3.E-rocket Indika -pár paliček plesnivejch voní po banánech.

Naposledy upravil Hunne 12-09-2010 v 12:18 PM

Old Post 08-09-2010 v 17:58 PM
mooter
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Čus dneska bych vám chtěl ukázat moji fialku trošku zblízka .Konečně sem pochopil na mobilu makro :-D ,když jsem byl zhulenej jak jinak :-D.Fialka je už hodně v květu vidím to tak ještě na 2-3 zálívky AH bloom a pak flushing a tma.Tu fialku jsem opiloval pylem z fialky b-52 takže na příští rok budu mít semínka mé fialky(prej nějaká houbovka),ale nwm moc přesně co to znaméná X B-52 jestli jich budu mít hodně tak klidně vyměním za něco .Prý chutná po Kakau ale nwm no :-D,celkem kope ale stav je zdrcující z bonga mám vždycky holotropa :-D a to už moc sranda není, protože se bojím že mi přestanou mávat křidla a spadnu na zem :-D z obrovské výšky takže POZOR!! tento model je vysoce zhulovací :-D.A teďka už k fotkám

1Fotka celá fialka
další fotky makro,spíš jen takové přiblížení mno

Naposledy upravil mooter 12-09-2010 v 18:30 PM

Old Post 12-09-2010 v 17:34 PM
Hunne
Stálý Člen

Palec dolů Příspěvek č. 32

ahoj všichni dneska jsem byl na oblihce a protrhaval jsem plisen byl jsem tam tak 5 minut a najednou slysim hlasy a kolem mě projde 23 letej typek a dival se na mě po chvilce odešel dál do lesa jelikoz ja jsem na obličeje špatnej si vubec nepamatuju a vim že jsem ho nikdy neviděl.
nevěděl jsem co mám dřív dělat šel jsem si dom pro krabici kterou jsem vzal do batohu a do ni jsem dal jenom vrcholovky bananu.
ten druhej erocket uz je davno sklizenej máme ho doma a ostatni nemá cenu bohužel je to risk no ...
z bratrem jsme přijeli autem a bohužel jsme vzali i větší paličky lowkilleru vypada dobře ale chtělo to nějakej ten tyden vic. spodovky jsme tam nechali a je tam toho ještě dost.
foto nemám pozděj nafotím foto paliček zatím se mějte..

Naposledy upravil Hunne 17-09-2010 v 16:32 PM

Old Post 13-09-2010 v 19:39 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás