Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hurá zpátky do Boxu... Tak takhle vypadají mí Trpaslíci, po náletu mušek...
A to už se zregenerovaly...
Dostávaly chvíli vodu : ph 5,6 - 6,4 EC 0,02 (Dešťovka)
Až přijdou Z5 do vydesinfikovaného boxu, dostanou ještě jeden lehký postřik PERFECT PLANT INSECTICIDEm, a bude na ně páleno 250tkou...
Snad mi někde uvíznou prachy, tak si pořídim Phytamin a podobný s.ačičky... Zatím ale vyjdu s Bio-Grow a Bio-Bloom...
Hodně jsem na další Grow přemýšlel o hnojivech JUNGLE IN DA BOX... A sada 4x1L za 800,- to je lahvička za 200,- a to už se sakryš oplatí... Chelátová vazba... No není o čem polemizovat...
Prostě 8 kil za ně dám, až je budu mít...
Dostaly se mi do rukou také semena 11x AK-47 jenže nevím čím jsou křížená... Ae normálně sme to vytáhli z kupovanýho Géčka... Chtělo by to načíst něco o seletování matek, protože to určitě nejsou semínka feminizovaná, a tedy pro selekci vhodná... Vaše názory a připomínky jsou zde vítány... Před několika (2-3) dny byly ještě mnohem žlutější, ale nic už je nežere, tak se dávaj pomalu dokupy...
Tak jsem jim pokrmil trochu Bio-Bizzem, Grow liju radši každý den, Bloom jen přilévám jednou za týden... Dokrmuju je taky modrým spektrem, takže jeden den HPS a druhý MH... Nevidím v tom nejmenší problém... Jen budu ještě muset zajet do Growshopu, a koupit udržovací roztoky a nechat si překalibrovat EC a pH... Nějak se mi nezdá...
Takže abych se k tomu dostal, potřebuju něco na podporu květu, snad minerální s.ačičky nebo nějaké enzymy... Co myslíte že je správné? Nebo by jste zůstali u Bio-Bizzu a koupili Top-Max? Já vám nevim...
pH mi to ukazuje 5,8 u výtoku, EC výtoku 0,30 a leju jim zvrchu pH 5,6 a EC 0,50, mám míchanou vodu 1\2 dešťovka a 1\2 studniční... A tak to dycky dokrmim hnojivama... Raďte, píšte...
Naposledy upravil manillaPaece 26-07-2010 v 13:28 PM
Čau, k té vodě, to ph ti může rozhazovat ta dešt'ovka. Jednou jsem skoušel čistou deštovku a ph hrozně haprovalo. Odstátá z kohoutku v poho, stabilní. Budu průběžně potají přihlížet
Tak jsem o5 tady, konečně jsem si pořídil nový fotoaparát, a to ultrazoom od Nikonu model P100... Je to skvělá hračička, takže bude teď fotek mnohem víc... Zase se mi tam rozmnožily mušky, a přišli jsme na to že to jsou smutnice... Byly aplikovány žluté lepové desky... Snad je vychytám... Paličky jsou den ode dne větší... Tak jen doufám že to úspěšně dojedu, na další pjest to bude asi AKčko... Autoflowering už do boxu nechci, příjde mi že lépe jede venku....
No nevim, jestli je to prostředím, zda in či out.Já jsem proháněl čtyři trpaslíky pod 400W plantastar,hnojiva plagron terra,enzymy, postřip pyth amin a substrát grow mix taktéž plagron.Vše podle doporučených tabulek.Květináče 6,5l. Ph a EC u zeminy neměřim. za cca 70dní, od zasazení se sekalo a výsledek v průměru 40 na kytku. Výška mezi 70cm a jedním metrem.Asi jim dali pořádně zabrat ty hmyzáci, což můžou venku taky.Zbavil bych se na druhé kolo zoologický zahrady a věřím, že to bude lepší.Vybavenej si dost, tak nevidim problém...
Držím palce ať je vše ok.
Původní příspěvek od Prcam No nevim, jestli je to prostředím, zda in či out.Já jsem proháněl čtyři trpaslíky pod 400W plantastar,hnojiva plagron terra,enzymy, postřip pyth amin a substrát grow mix taktéž plagron.Vše podle doporučených tabulek.Květináče 6,5l. Ph a EC u zeminy neměřim. za cca 70dní, od zasazení se sekalo a výsledek v průměru 40 na kytku. Výška mezi 70cm a jedním metrem.Asi jim dali pořádně zabrat ty hmyzáci, což můžou venku taky.Zbavil bych se na druhé kolo zoologický zahrady a věřím, že to bude lepší.Vybavenej si dost, tak nevidim problém...
Držím palce ať je vše ok.
Jo díky kámo, za reakci i za rady... Nějak se to pooralo... Hodně tomu ublížily ty Smutnice... Taky kdybych to bejval zasadil do normální hlíny, a ne do kokosu, tak asi udělám líp... nakonec toho bylo z každý kytky asi 7G sušeného... z některých i méně...
Smokereport uvádět nebudu, je to dobrý pálo... Neškrábe... Skanková chuťka... Jen se napříště už musim polepšít, a vyvarovat se začátečnických chyb... A hlavně prevence proti napadení je důležitá... Mě se to přemnožilo a mušek 3 pr.ele...
Tak tady jedna fotka Vrchní palice největšího Dwarfa cca den před sklizní, jestli se tomu dá říct sklizeň...
Původní příspěvek od manillaPaece Tak kytky sou teď venku, dal jsem je tam, aby dostaly trochu dešťovky a vzpamatovali se z toho, jak je ty svině ožraly... Začli úplně celé žloutnout z toho jak je ty hajzly sosaly... Všechny ty mušky už jsou mrtvé, díky přírodnímu insekticidu jménem Pyrethirum.... Jejich výška je od 10 do 15 cm, mohly být i větší, kdyby mi je nenapadly ty mušky... Šecky už začly kvést... Počítám tak s 10ti gramy na rostlinu, ale možná i víc... Pudou totiž zas pod lampu, si budou chrochtat... Foto bude přátelé až 22.7.10, tak se těště a přispívejte... Až dojedu tyhle trpaslíky, plánuju koupit sadu hnojiv JUNGLE IN DA BOX, a tak mi zde můžete doporučit, co bych měl objednat za semena na příští Grow, něco co se Vám osvědčilo a nahodilo vám to megašišky.... Zatial
Tak megašišky jo?
Koukni do bazaru po nějakejch těch šniclech, docela dobrý šišky má Chronik a ani neni nijak zvlášť náročnej (rozmazlenej).
Jinak mám Dwarfy venku a počítám tak s 15g na kytku.
Tak ať se daří!