Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, nenašel jsem lepší vlákno pro mojí otázku, tak to hodim sem.. Pokud to nějak naruší vlákno, klidně smažte
Jde o to, že mám 250w předředník EST, jel jsem na něm dvě kola pouze s HPS výbojkou. Teď jsem koupil na růst 250W MH od GIBu a po několika hodinách svícení předřadník vyhodí pojistky a začne vrčet. Je horkej jako prase, takže tipuju nějaký přehřátí, nevyznám se v tom Ta MH výbojka při svícení jakoby jemně bliká, budu rád za každou radu. Díky, I.
S tim sodíkem jsem bez problému odjel 2 kola květu, taky poblikávala, ale všechno v pohodě. To poblikávání je myslim normální, neni to nic hroznýho, když se na to zaměříš, tak je to trochu znát...
Tak dneska se mi předřadník zase vyhodil i přesto, že jsem ho chladil, takže vůbec nevim čim to může bejt. Pokud by měl někdo jakoukoliv radu, sem s ní. Díky.
Nevíte někdo náhodou, kdo by byl schopen opravit předřadník GIB PRO-V-T 600W? Po Praze dovezu. Díky moc, koukám, že tady je pár lidí co tomu rozumí. Sorry za OT..