Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pasherackej No, teď už to asi nevykašlu, ale podivné bylo, že mě, ani moji přítelkyni hlava nebolela.. Jedině dobře. A za chválu díííky
Přesně tohle jsme udělali i my... A taky s dobrým výsledkem Už se těšíme na palice, to bude hukot
Cau, jak koncentrovaný jsi udělal ten postřik s OMITE?
Jinak kouřit listy fakt není nic moc, mají totiž vysoký obsah chlorofylu, který dělá těžký kouř, škrábe v krku a motá se z něj hlava a mohlo by se z toto někomu fakt udělat dost zle.
Byl to ten OMITE v prášku... Dal jsem to plus mínus od oka, protože nemám váhu... Ale řekl bych že to mohlo být podle reálu co doporučovali, tj. 10g na 10 litrů. Jinak zástřihy nehodlám už víc konzumovat.
Prosím o radu, jestli to tu někdo čte.. Oběvil jsem v obouch kýblech takové malé bílé potvůrky... Jdou vidět jen když pořádně zaliju (dal bych sem i fotku, ale jsou tak maličké, že by to nešlo ani vidět) a plavou na hladině. nemáte někdo prosím tucha co by to mohlo být za svině???
Záleží jestli ti okolo květináčů lítají mušky, jestli jo, tak jsou to smutnice. Na ty je možné nastražit žluté desky na které se mušky nalepí jako na mucholapku, taky pomůže tabákový výluh, a určitě na to bude taky nejaka chemka.
Tak oběvil jsem to na několika fórech zahrádkářů a prý by to měla být nejlepší biologická cesta jak se těchto potvor zbavit. http://www.biocont.cz/shop