Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od startér Já se tady o tom s Tebou nebudu dohadovat, prostě máš svůj názor.. jinak ten link co jsi hodil
to je na bubbler.. v něm samozřejmě ANO- čerpadlo nonstop, ale problém je, že waterfarm funguje na principu dripu a kořeny jsou v oddělené nádobě v hydrotonu/keramzitu a ne pod hladinou roztoku!!
No na principu dripu bych ani neřekl,je to cirkulační system.Kořeny sice jsou v horní oddelené části s hydrotonem,ale časem prolezou dolů do spodní části s roztokem a tam se rozhodne vyplatí přihodit vzduchování (nechapu proč nedodávají rovnou k tomu waterfarmu,nebo alespon motorek se 2 vyvodama)
Co se týká časování závlahy tak rozhodne nonstop,nevidím jedinej důvod to dávat na spínačky.Taky je lepší tam dávat řezany už zakořeneny ve vetší RW kostce.
no necham to zatim takhle a az budou veci tak treba pridam na spinackach aby to vic zavlazovalo....
naky rady pripominky vsecko piste az mi to nepochcipe..
takze dam sem up i kdyz bez fotek protoze nemam kabel k PC...
ph-5,7
ec-0,8
dva rezy mi jaksi chcipli tak sem tam hodil hnedka dalsi tri novy tak sem zvedavej jak potom ty tri veci naohejbam...no uvidime...
foto dam snad o vikendu
nevite nekdo co by to mohlo byt na WW mi zacli rust divny listy maji jenom 3 cepelea sou tak divne srostli..??foto hodim o vikendu ale kdy nekdo vedel uz ted tak klido piste..
no trosku sem to pozmnenil.....ty klony byly naky divny(bylo to moje prvni rizkovani)tak sem je vyndal a dal sem tam na pokus co to udela tri asi pul metrovy kyti z parniku.....opatrne sem je vyrejlpal a koreny pod hadici poradne omyl a pichnul sem je do hydrotonu a uz si pekne rostou zrovna na kvet....