Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no to že je treba i opelit to som nevedel hneď jak som si to prečítal už som opeloval mám ich za oknom a sem tam i prihnojím , možno by to pomohlo dat aj do vacsich kvet. ale neviem zatím dik za radu K+ letíí
kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává
1. - Super Lemon - Po prvej urode vyrazne vysilena vyzerala na vyhadzov, po presadeni a ostikani na jednu palicu pekne ozila, rozvetvila sa a nahadzuje nove kvety..
2. - Chinese Pot - Po presadeni taktiez vyrazne podrastol nahodil nove plody a pocase dalsiu varkov kvetov
3. - Jalapeno - ziadna vyrazna zmena po presadeni.. ozivila fakt len trochu, plodenie ju vyrazne vycerpava.. moja domienka je ze tento model sa neoplati nechavat na viac ako jednu sezonu /ale ked ja nemam to srdce ich dobrovolne zavrazdit
4 - 5. - Jolokia - Tak ta vyrastala v provizornom zrezanom 1,5L PET flasovom kvetinaci (asi tak 1L pody). Po presadeni akoby zosalela a riadne sa rozrastla a rozkosatila + kvety
Samozrejme ze som aj pohnojil podla vlastneho uvazenia (rast -Metrop + Calgreen , kvet - Bio bloom)
nejaka ta uroda z chaty: no niekolko som zavaril, zamrazil, ususil tesim sa na novu sezonu, tento krat si snad konecne najdem viac casu a poriadne sa do toho oprem..
+ habanero ktore som presadil z 0.2 kelimku az na jesen chudatko
1.semínka se daj sehnat normálně v zahradnictví nebo nějaký e-shop?
2. jak je to s pálivostí? dá se srovnat třeba s habaneros koupenými v marketu a pěstovanými např v Izraeli?
cau, daju sa zohnat napr. v obchode typu baumax a pod. mozno i billa a tak.. ale najlepsie je podla mna objednat z netu z nejakej stranky specializovanej na chilli.. ale zalezi od tvojich narokov..
k tomu habaneru neviem, sam so kupovane nechutnal tak ze tak, ale raz som niekde cital ze sa k tomu niekto vyjadril ze su o dost slabsie.. ale vies ako.. niekto povedal.. takze treba to brat z rezervou
ale s urcitostou viem povedat ze ked objednas semeno a sam si vypestujes v nasich podmienkach, so silou stiplavosti budes urcite spokojny.. pokial nie si nejaky manik na stiplavejsie chilli