Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nemuzu si jet 5klonu a vedle si hrat se semenama, protoze pak uz nebudu mit doma pet rostlin a o to mi jde predevsim Je pravda ze 5 holek ze semen je trochu sazka do loterie, ale beru jako vyhodu ze nebudou vsechny stejny a kdyz mi jedna nevyjde? Ono se taky hovno stane, zbydou mi jeste 4. A nemyslim si ze by jedna nevysla jakoze by treba chcipla, ale spis ten vynos nemusi byt uplne ok. Myslim si naopak, ze kdyz si necham pet holek zarust takovou plochu a kazda kytka bude mit 1 x 1,2 metru pro sebe, tak se na nich spis pozna ktera stoji za zamatkovani a ktera se sklidi, zhuli a zmizi ze sveta...
Zkratka myslim ze je lepsi udelat selekci z 5ti holek vejkejch jako strom, nez z 20ti v nejakym 5ti litrovym kvetinacku...
A v jakém místě bydlíš(panelák,rodiný dům atd.) protože furt mluvíš jako by tě měli odhalit.Prostě kup 5 fem.semen nějaký dobrý genetiky...a jsi za vodou.Ps.Docela by mě zajmalo jak tou uděláš po sklizni.Ahoj a hodně growesrských ůspěchů
Původní příspěvek od High
A v jakém místě bydlíš(panelák,rodiný dům atd.) protože furt mluvíš jako by tě měli odhalit.Prostě kup 5 fem.semen nějaký dobrý genetiky...a jsi za vodou.Ps.Docela by mě zajmalo jak tou uděláš po sklizni.Ahoj a hodně growesrských ůspěchů
radeji pocitam s tou horsi moznosti, pak nebudu prekvapenej... Sklizen je otazka dvou tydnu a pak sup s tim do skryse, doma to mit nebudu. Z femini semen nejde delat selekce a kdyz uz pojedu semena, tak sem domluvenej s nekym a bude z nich mamina...
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.
belladona,sensi star,white rhino,LA confidental,mazar.videl bych to na tuhle sestavu.dostupna,rozmanita groupa s kterou bys nemel mit sebemensi problem co do narocnosti pestovani,vysky,doby kvetu atd.ja bych to poskladal takhle.hodne stesti.
Původní příspěvek od benji chaouat belladona,sensi star,white rhino,LA confidental,mazar.videl bych to na tuhle sestavu.dostupna,rozmanita groupa s kterou bys nemel mit sebemensi problem co do narocnosti pestovani,vysky,doby kvetu atd.ja bych to poskladal takhle.hodne stesti.
Chci tam mit jeden model, tim padem jedna sada semen, mohl bych to poskladat... od kazdyho modelu jeden rizek, ale to se mi proste nechce :-)
Tisková oprava:
ahoja, a nechtel by jsi treba skusit nejaky geny co u nas nejsou tak bezny?? nejaky californsky, nebo z vychodniho pobrezi?? kdyz uz budes delat selekci, tak proc z modelu, co jsou v cechach provareny..ja kdyz uz bych se s necim takovim sral, tak bych chtel mit neco co ostatni ne..
odrudy jako jsou napriklad pineaple, pod, spirit of 76, nebo oregon gold,jasmine. bo bych mohl pokracovat dal... akorat to nesplnuje tvuj pozadavek na ceskou seedbanku.. ale myslim si ze neni na skodu geny prostridat..u nas co clovek kouka, je to samej chronic, burban, haze, northen lights, mazar,nebula a hashplant.. a podobny provarenosti.. samosebou ze je to jen vsechno porad konopi, ale ....
Původní příspěvek od corleone ahoja, a nechtel by jsi treba skusit nejaky geny co u nas nejsou tak bezny?? nejaky californsky, nebo z vychodniho pobrezi?? kdyz uz budes delat selekci, tak proc z modelu, co jsou v cechach provareny..ja kdyz uz bych se s necim takovim sral, tak bych chtel mit neco co ostatni ne..
odrudy jako jsou napriklad pineaple, pod, spirit of 76, nebo oregon gold,jasmine. bo bych mohl pokracovat dal... akorat to nesplnuje tvuj pozadavek na ceskou seedbanku.. ale myslim si ze neni na skodu geny prostridat..u nas co clovek kouka, je to samej chronic, burban, haze, northen lights, mazar,nebula a hashplant.. a podobny provarenosti.. samosebou ze je to jen vsechno porad konopi, ale ....
Pravo proto ze je to jenom konopi mi tom az tak moc nesejde, proto sem chtel Bellu, kterou znam a jejiz maminu sem mel a musel sem se ji zbavit a bylo mi to lito, nejhezci kytka
jo to me taky napadlo, ale ztroskotalo to na tom, ze moje anglictina neni tak dobra abych mohl procitat zahranicni fora a tim padem ty geny ktery sou u nas neznamy jsou neznamy i me... Dalsi vec je ze se mi moc nechce jit do neceho neznamyho, 3 nebo mozna i 4mesice na to svitit a pak bejt akorat nasranej
Tisková oprava:
jasne, ale i za oceanem jsou odrudy, ktery jsou u nich popularni, a tim padem i provereny.. ale chapu to .. a nektery se uz dostavaji i do evropy.. prave prez llidi, co chteji vyzkouset neco noveho...see yaa
Původní příspěvek od corleone jasne, ale i za oceanem jsou odrudy, ktery jsou u nich popularni, a tim padem i provereny.. ale chapu to .. a nektery se uz dostavaji i do evropy.. prave prez llidi, co chteji vyzkouset neco noveho...see yaa
mas nejakej takovej overenej a popularni typ? Hod nejakej odkaz nebo tak neco...
Tisková oprava:
tady jsem vybral par modelu, co mi prijdou opravdu zajimavy.. a tohle semenarstvi ma uz celkem tradici, tak ze si myslim ze geny od nich by byly ok..ps. klido bych ti na nejaky semnena prihodil po domluve..kdyztak pm, kdybys mel zajem
tady jsem vybral par modelu, co mi prijdou opravdu zajimavy.. a tohle semenarstvi ma uz celkem tradici, tak ze si myslim ze geny od nich by byly ok..ps. klido bych ti na nejaky semnena prihodil po domluve..kdyztak pm, kdybys mel zajem
Ten uplne prvni odkaz me dostal, ta fotka je brutalni, fakt se mi libi... Urcite o necem takovym popremyslim, do zimy neco vymyslim... je jeste dost casu
Tisková oprava:
Kamaradi jak sem tady procital nazory ohledne legalniho mnozstvi marihuany musim taky prispet....mnozstvi jako 5 kytek a je jedno jak sou velky (uplna blbost) a ze nesmis mit u sebe vic jak 15 gramu sou pouze orientacni mnozstvi. Nelegalni je pouze ucinna latka THC a zakon jasne rika ze at uz na peti kytkach nebo v patnacti gramech nesmi byt vic jak 1g cisteho THC...takze pokud ti odvezou tvejch pet obr kytek na expertizu a na ni se ukaze ze je v tech kytkach treba 40g cisteho THC uz to prestupek nebude
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
Původní příspěvek od Fredy Kamaradi jak sem tady procital nazory ohledne legalniho mnozstvi marihuany musim taky prispet....mnozstvi jako 5 kytek a je jedno jak sou velky (uplna blbost) a ze nesmis mit u sebe vic jak 15 gramu sou pouze orientacni mnozstvi. Nelegalni je pouze ucinna latka THC a zakon jasne rika ze at uz na peti kytkach nebo v patnacti gramech nesmi byt vic jak 1g cisteho THC...takze pokud ti odvezou tvejch pet obr kytek na expertizu a na ni se ukaze ze je v tech kytkach treba 40g cisteho THC uz to prestupek nebude
cau, ja si myslim ze nemas pravdu, v narizeni vlady ktery urcuje mnoystvi vetsi nez male je doslova napsano
Za malé množství pěstovaných rostlin konopí se považuje pět rostlin bez ohledu na jejich vzrůst a rozměry. Za malé množství drogy se považuje: marihuana (delta9-THC) více než 15 gramů sušiny a zároveň více než 1,5 g delta-9THC. Hašiš (delta-9-THC) více než pět gramů a zároveň více než jeden gram delta-9-THC.