Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vás tu všechy zas po týdnu práce a dřiny!kuli nepříznivému počasí sem kontrolu políček odložil na další víkend!tak abych ukázas alespon něco z mojí zahrádky tak sem dneska poohýbal muj pokusnej keřík kterej po přesazení začal dělat divy!žeby zněj nakonec něco bylo?! :-D
a eště menčí dotaz na vás growery, dnes sem si objednal Cropmax od plagronu, prý je to totální pumpa na kytky a rostou po tom šíleně rychle!Máte snim někdo skušenost?A používá se jen v růstovým období nebo ho mohu použít i na kět?díky za odpovědi.
Zdravim, cropmax používat jen v růstu . S kytkama to asi něco dělá, jak se můžeš přesvědčit v (většinou in) galeriích, vlastní zkušenost nemám. Na out mi přijde postřik zbytečnej (obzvlášť když teď pořád prší) a drahej. To už radši investovat do pořádnýho hnojiva, hlíny, řízků..
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Díky moc, sem si to myslel kropit to na palice to aby pak chytli akorád tak plíseň.Ano je sice trochu dražší ale ve finále se to určitě vrátí no necháme se překvapit a hlavně ho kupuju taky kuli tomu windooru aby se pořádně vytáhli a něco sem aspoň sklidil!!
Zdravim tak trochu jsem ten svuj windoor přehnojil jak je vidět na 4 fotce od spoda.Začali mi žloutnout a vypalovat se listy co jdou přímo z hlavního stonku.Nevíte jak dlouho je mam nechat nasuchu aby se ztoho vzpamatovali?A ještě mam menčí dotaz jestli mužu pak při hnojení použít Cropmax a na zálivku Kristalon Start.Nebudou se ty hnojiva tlouct?díky za pomoc
Ták konečně krásný počasí tak je načase po 14 dnech navštívit políčka.Po celou tu dobu co sem se tam nebyl podívat mě trápilo jestli mi na ně nezautočí slimáci tak sem projistotu dneska zběhnul zakoupit VANISH na slimejše.jistota je jistota.Jinak přikládam několik foto mého windooru docela se má k světu no posuďte sami.
pěstu zdar
Tak a máme tu po 14 dnech menčí update mích kitiček.Když sem se přiblížil k políčku tak sem nevěřil svím očím, od minula totálně vytáhly, největší kytka má 110cm jinak ostatní se drží tak nějak kolem 1m takže paráda.Kytičky dostaly pohnojení Kristalonem start a na prevenci jsem kolem nich nasypal Vanish na slimáky kterej se moc osvědčil, hned ráno co sem tam přišel bylo kolem kytek haldy mrtvejch rozteklejch slimejšů no masakr. :-)))
políčko č.2 je na tom trochu hůře nejde jim tam moc světla tak jsou tak zakrslý a nic moc obrostlý.No na přesazení už je asi pozdě co myslíte?? tak je tam hold necháme a uvidíme co ztoho vyroste doufam že nějakej malej výnos tam bude!Jinak i druhé políčko bylo pohnojeno Kristalonem start, ale Vanish jsem tam nedával od vysazení jsem tam o slimáka nezavadil. :-DD
a jěště přidávam foto několika celků.Na druhé fotce je srovnání největší kytky s vanishem, jo tuta kráska je muj miláček :-) a to málem nepřežila, protože při přesazování jsem ji přetrhl omylem hlavní kořen ale jak vidíte tak ji to nejak neublížilo ba naopak se má k světu!!...:-D
Zdravím pane, máš to moc pěkný, budu sledovat
Ale na tý poslední fotce, jestli je to vanish, tak jsi udělal trochu blbost
Má se to rozsejpat rovnoměrně kolem kytek po celym okolí a ne tam dělat takovýhle kruhy z toho, to pak nemá takovej efekt imho
Měj se at se daří
Taky zdravim no máš asi pravdu to mě nenapadlo, ale jak jsem pak zalil kytky tak se ty granule rozptýlyly po větší ploše tak by to nemělo bejt tak hrozný :-D.Jinak díky další zkušenost pro mě:-))
tak vás tu všechny zdravím, včera jsem se byl podívat na moje dvě políčka a radostí jen zářim.Počasí nám přejě a bude přát i nadále a to je moc dobře.Od minula se kytky vytáhly na krásných 150 cm a košatostí taky nezahálely no posudtě samy na fotkách!
Jinak kytky byly pohnojeny Cropmax postřikem na listy a Krystalonem Start jako zálivka.