Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bratku, snazil som sa nezalievat kazdy den no neda sa ... Nalejem tam vzdy max a na druhy den to uz lezi jak troska + mi to este zacalo zltnut.. Priznavam ze tam je celkom horko, netrufam si ani typnut kolko moze byt hore ale to preto lebo vonku je aspon 30 v chladku a v izbe to tiez netak kuruje... Vecer za tmy dodam este aj foto..
to bude asi 6.5l... no a ked zalejes tak nezacne hned vytekat zospodu zalivka? Lebo ked preschne poda ona sa zcvrkne a ma tendenciu pretekat po stenach az k otvorom. Ja som kedysi robil tu chybu, ze som kazdej kytke mrzkol naraz pol litra vody a polka mi vytiekla von (nemal som podmisky iba bazenkovu foliu pod kvetinacmi). Teraz to robim tak, ze zalejem tak deci kazdej kytke, pockam 5min a ked sa poda trochu navlhci zalejem zvysok. Omnoho viac vody sa v substrate takto udrzi. Mozno to ale vies a takto robis, ja len pisem svoju skusenost.