Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no myslím že spotřeba 250W je v reálu někde nad 300W,s odtahem,ofukem a třeba zvhlčovačkou seš na cca 400W když přeženu...
když budu počítat rust z řezu 3 týdny.....
denně na rustu 18xO.4KW=7.2kw
na rust 20 dní x 7.2 = 144kw
květ 60 dní tj 12 x O.4 =4.8 kw denně tj 280kw květ...
suma sumárum 432kw za kolo ale může se to měnit podle odtahu a tak
Pokud máš KW za 2.3Okč tak tě to vyjde na 993.6 kč pokud dobře počítám
EDIT.bude to cca stejný ale musíš počítat s odtahem nonstop ale zas ti na rust ubyde zvlhčovačka...
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Původní příspěvek od undergroundman dík ,to je přesně to co jsem potřeboval vědět tak já jdu počítat ,jo a ještě taková maličkost ,jak vysoko mám mít tu lampu nad vrcholkem,je asi tak 30 cm,není to moc nebo málo?díky za odpověd
hele asi takhle :je tu dost lidí co maj 250w a zdokumentovaný growy, takže to projeď a dostaneš odpovědi na spousty otázek. pár věcí je v sekci http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=36 pár tady jak jsi ty http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=25 a ohledně tvojí otázky : všeobecně na květ dej lampu tak nízko aby jsi to uchladil, u tebe to bude jasně chtít větrák na ofuk, stačí jakýkoliv stojanovej,jen aby ti odváděl teplo od kytky, zkrátka točil vzduch.
Nejdůležitější věc, bez který nikdy nic pořádnýho nevypěstuješ ti chybí..!!!
Pořiď si jakýkoliv větrák, který ti bude kytíí ofukovat a tim ji dá pocit, že musí sílit ve stonku a ty to pak nebudeš muset ladit nějakýho podělanýma špejlema..!!!
stonek má jak prst ,ty těma tyčkama to nepodepírám ,ale tvaruju nerad používam kolena.ohnu větev a zapichnu tyčku do země tak aby se neohla zpátky nenech se mílit přítely ta je silná jako strom ale ofukuju jí,navíc teplým vzduchem ,mám v pokoji nastavený teplomet at se udržuje stálá teplota
čest , máš to pěkně rozvětvený, vršky tak nějak v lajně a bez zástřihu se ti to stejně už větvit nebude, tak osobně bych to přepl.máš 250 tak moc velký stromy nemůžeš
a jak vysoko se to prosimtě ještě může zhruba vytáhnout pod tou 250 zěch dejme tomu 50 až 60 dní toho květu?absolutně nemám předstvu budu to totiž tec muset na 12 hodin někam zavírat ,at to má tmu.na box nemám many tak at vím jak velkou skřín si mám nachystat díky za odpověd
jo a fakt už se vytáhne jen o 15cm?to je málo chci ji mít aspon metr ,tak to jí asi ještě přepínat na květ nebudu ,nebo jo?prosím o radu,mojí milí groweři