Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400W bubbler 90x50x185cm WC grow:)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Scree
Nový Člen

Karma uživatele Scree - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

docela fér cena mi přijde :

http://grow-zone.soundkilla.net/Mer...PH-ATC-009.html

má někdo zkušenosti s tímhle PH metrem ?

Old Post 30-05-2010 v 22:00 PM
Scree je offline   Profil uživatele Scree   Find more posts by Scree   Foto galerie člena Scree   Click here to Send Scree a Private Message   Add Scree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scree
Nový Člen

Příspěvek č. 18

fotky jak sem slibil - jungle in da bush hehe

Old Post 01-06-2010 v 00:02 AM
Scree je offline   Profil uživatele Scree   Find more posts by Scree   Foto galerie člena Scree   Click here to Send Scree a Private Message   Add Scree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scree
Nový Člen

Příspěvek č. 19

nejde to moc dobre fotit jak je to ...

Old Post 01-06-2010 v 00:08 AM
Scree
Nový Člen

Příspěvek č. 20

je to pěkně zhoustlý

Old Post 01-06-2010 v 00:10 AM
Igraczek
Stálý Člen

Karma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

No je pěkně na čase přepnout nebo jsi už přepnul na 12/12?

Old Post 01-06-2010 v 17:47 PM
Igraczek je offline   Profil uživatele Igraczek   Find more posts by Igraczek   Foto galerie člena Igraczek   Click here to Send Igraczek a Private Message   Add Igraczek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scree
Nový Člen

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od Igraczek
No je pěkně na čase přepnout nebo jsi už přepnul na 12/12?

cus, mno ono to je teprve 3tydny v rustu tak ja nevim, jeste sem to neprepnul, ale vim ze se to jeste trochu vytahne i v květu.
Tak rikas prepnout, jo ? asi teda v patek to prepnu at je poradnej vynos

PS: jinak diky za rady fakt si toho vazim !!!

Old Post 03-06-2010 v 01:06 AM
Scree
Nový Člen

Příspěvek č. 23

...a co myslis trochu prostrihat ty listy, prijde mi to jako jungle a svetlo se nedostane moc dolu (ale slysel sem ze strihat az v kvetu a decentne), minule sem udelal prave chybu ze sem se vypápnul a ostrihal sem kyti az moc, nastesti to bylo tak 3 tydny pred sklizni takze se jen zastavili a uz jen zrali ale ovlivnilo to vynos a to jako ze dost !!! Takze bacha na to strihani, radeji mene nez vice hehe

Old Post 03-06-2010 v 01:09 AM
Scree
Nový Člen

Příspěvek č. 24

tak jsem to dnes prepnul, vymenil roztok s koncentraci hnojiv pro kvet a faze 12/12.

Old Post 03-06-2010 v 23:13 PM
psychonaut
Stálý Člen

Karma uživatele psychonaut - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

3 tydny v bublaku je az moc to jsi mel prepnou uz driv.. WRko se ti po prepnuti nebudu nejak zvast tahnout ae i tak mno. Ty listy jeste nechej nic nestrihej je nato brzo... good luck!

Old Post 04-06-2010 v 09:16 AM
psychonaut je offline   Profil uživatele psychonaut   Find more posts by psychonaut   Foto galerie člena psychonaut   Click here to Send psychonaut a Private Message   Add psychonaut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahu
Nový Člen

Karma uživatele Jahu - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

hehe sem neviděl ještě nekoho pestovat na hajzlu!! Můžeš hned hnojit vlastníma

Old Post 11-06-2010 v 10:02 AM
Jahu je offline   Profil uživatele Jahu   Find more posts by Jahu   Foto galerie člena Jahu   Click here to Send Jahu a Private Message   Add Jahu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scree
Nový Člen

Příspěvek č. 27

hmmm tak mi to pekne prerostlo PSYCHONAUT mel pravdu ty 3 tydny jsou na hydro asi moc :X
... asi taky zalezi hodne na modelu, nepamatuju se ze by se mi Hashplant nekdy takhle tahnul nahoru i po prepnuti. Zkusim nahodit nejake Foto v brzke dobe. Sem na to koupil nejaky ty pulmesice pro ohyb rotlin, ale prijde mi ze ta kytka ma stejne silu, ze to uplne narovna (preci jenom je to plast), taky sem tam nainstaloval provazky, kteryma jsem ty kytky odklonil od lampy na stranu...mno blbe se to popisuje, lepsi budou ty fotky

peace

Old Post 17-06-2010 v 19:12 PM
psychonaut
Stálý Člen

Karma uživatele psychonaut - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od Scree
hmmm tak mi to pekne prerostlo PSYCHONAUT mel pravdu ty 3 tydny jsou na hydro asi moc :X
... asi taky zalezi hodne na modelu, nepamatuju se ze by se mi Hashplant nekdy takhle tahnul nahoru i po prepnuti. Zkusim nahodit nejake Foto v brzke dobe. Sem na to koupil nejaky ty pulmesice pro ohyb rotlin, ale prijde mi ze ta kytka ma stejne silu, ze to uplne narovna (preci jenom je to plast), taky sem tam nainstaloval provazky, kteryma jsem ty kytky odklonil od lampy na stranu...mno blbe se to popisuje, lepsi budou ty fotky

peace

no jasny no bublak je nejrychlejsi hydro az o 300% rychlejsi rust nez hlina... tam zalezi nejvice na zvolene genetice ae osobne sem je prepinal od tydne po nejakech 10dni a to se este tak vzdy nejmene 3x zvetsili samo ze je to jak sem jiz rikal o genetice ae i tak se to tahne jak svine

Old Post 17-06-2010 v 19:28 PM
psychonaut je offline   Profil uživatele psychonaut   Find more posts by psychonaut   Foto galerie člena psychonaut   Click here to Send psychonaut a Private Message   Add psychonaut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Igraczek
Stálý Člen

Karma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Tak koukám dlouho jsem tu nebyl a říkám NJN komu není rady a jak říká psychonaut
10 dní stačí (hlavně podle oka nebo až prokoření ale zas moc nezoufej objeví se to trochu na výnosu pokud se ti to tedy vejde do skříně a na výživě budou mít velkou spotřebu

Old Post 23-06-2010 v 13:16 PM
Igraczek je offline   Profil uživatele Igraczek   Find more posts by Igraczek   Foto galerie člena Igraczek   Click here to Send Igraczek a Private Message   Add Igraczek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scree
Nový Člen

Příspěvek č. 30

... trochu mi holky přerostly

Old Post 29-06-2010 v 20:44 PM
Scree
Nový Člen

Příspěvek č. 31

... ale z pupenů plody se začínají zprudka obalovat pryskyřicí, zjistil sem čím blíže k lampě tím více lepí, ale nevim jestli ty lumeny už na ně nebudou trichu moc, nicméně 10cm hranici dodržuji

Old Post 29-06-2010 v 20:48 PM
Scree
Nový Člen

Příspěvek č. 32

mám pocit že ten ventilátor to celé obroste a bude tam už jen jako deko

Old Post 29-06-2010 v 20:50 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:19 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-03-2015 - 400W Bubler 4x SSH 80x80x180cm - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás