Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Igraczek No je pěkně na čase přepnout nebo jsi už přepnul na 12/12?
cus, mno ono to je teprve 3tydny v rustu tak ja nevim, jeste sem to neprepnul, ale vim ze se to jeste trochu vytahne i v květu.
Tak rikas prepnout, jo ? asi teda v patek to prepnu at je poradnej vynos
...a co myslis trochu prostrihat ty listy, prijde mi to jako jungle a svetlo se nedostane moc dolu (ale slysel sem ze strihat az v kvetu a decentne), minule sem udelal prave chybu ze sem se vypápnul a ostrihal sem kyti az moc, nastesti to bylo tak 3 tydny pred sklizni takze se jen zastavili a uz jen zrali ale ovlivnilo to vynos a to jako ze dost !!! Takze bacha na to strihani, radeji mene nez vice hehe
3 tydny v bublaku je az moc to jsi mel prepnou uz driv.. WRko se ti po prepnuti nebudu nejak zvast tahnout ae i tak mno. Ty listy jeste nechej nic nestrihej je nato brzo... good luck!
hmmm tak mi to pekne prerostlo PSYCHONAUT mel pravdu ty 3 tydny jsou na hydro asi moc :X
... asi taky zalezi hodne na modelu, nepamatuju se ze by se mi Hashplant nekdy takhle tahnul nahoru i po prepnuti. Zkusim nahodit nejake Foto v brzke dobe. Sem na to koupil nejaky ty pulmesice pro ohyb rotlin, ale prijde mi ze ta kytka ma stejne silu, ze to uplne narovna (preci jenom je to plast), taky sem tam nainstaloval provazky, kteryma jsem ty kytky odklonil od lampy na stranu...mno blbe se to popisuje, lepsi budou ty fotky
Původní příspěvek od Scree hmmm tak mi to pekne prerostlo PSYCHONAUT mel pravdu ty 3 tydny jsou na hydro asi moc :X
... asi taky zalezi hodne na modelu, nepamatuju se ze by se mi Hashplant nekdy takhle tahnul nahoru i po prepnuti. Zkusim nahodit nejake Foto v brzke dobe. Sem na to koupil nejaky ty pulmesice pro ohyb rotlin, ale prijde mi ze ta kytka ma stejne silu, ze to uplne narovna (preci jenom je to plast), taky sem tam nainstaloval provazky, kteryma jsem ty kytky odklonil od lampy na stranu...mno blbe se to popisuje, lepsi budou ty fotky
peace
no jasny no bublak je nejrychlejsi hydro az o 300% rychlejsi rust nez hlina... tam zalezi nejvice na zvolene genetice ae osobne sem je prepinal od tydne po nejakech 10dni a to se este tak vzdy nejmene 3x zvetsili samo ze je to jak sem jiz rikal o genetice ae i tak se to tahne jak svine
Tak koukám dlouho jsem tu nebyl a říkám NJN komu není rady a jak říká psychonaut
10 dní stačí (hlavně podle oka nebo až prokoření ale zas moc nezoufej objeví se to trochu na výnosu pokud se ti to tedy vejde do skříně a na výživě budou mít velkou spotřebu
... ale z pupenů plody se začínají zprudka obalovat pryskyřicí, zjistil sem čím blíže k lampě tím více lepí, ale nevim jestli ty lumeny už na ně nebudou trichu moc, nicméně 10cm hranici dodržuji