Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute
omlouvám se ze jsem neaktualizoval thread nebyl cas,fotak,a na konec to zakoncilo pripojeni k internetu..ale co uz..
Stve me ze vam nemuzu ukazat holky,jsou krasne.. maji cca 80 cm,nakonec 1 kluk,jednu jsem musel dat pryc jelikoz byla nejaka zasekla,za tu dobu se zasekla v rustu,nejak to sni nehejbe,tak jsem si ji dal na balkon,jen tak jako okrasnou rostlinku...
No...kytky jsou moc velke a nemuzu uz zvedat lampu,..takze to nejak poresim,v nejblizsim tydnu vam udelam par fotek..nejake macro
Omlouvam se za skazenej thread ale na ten fotak sem doletel...
Custe,sice jsem nemel cas merit teplotu ale venku za oknem je 40°C na slunci,sam si to nedavam...a ve skrini je si myslim fakt fejst teplo pres den.Uskodi to hodne kytkam?kdys bude velke teplo v roomu?
Kamo tvoje cestina je fakt hrozna to je jen tak na okraj. Taky mam 70w HPS a taky mam v boxu obcas 33C, uprimne moc prijemny jim to asi nebude... Pruser je to hlavne v rustu, protoze kdyz maj kytky v rustu nad 30C tak prestavaj rust, vypadaj povadle a je to na nic :-(. Jinak v boxu na květ do 30C je OK, do 35C asi jeste snesitelny a vic uz docela velkej problem..