Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rád bych se zde ohradil na téma neklíčivosti mých semen. Ptal jsem se i ostatních členů, jak jim klíčily a problém nehlásil nikdo. Důkaz místo slibů je u mě v threadu "Medvědovo lesopolní království," kde mi konkrétně z LR2xAutoAK47 F2, který máš i Ty, vylezlo ze 100 semen nějakých 85+ do 14ti dnů a to si zažily ty nejhorší dny, kdy bylo třeba 9 stupňů. Co mi nevylezlo, byly Díesel Rydery, ale jeden člen, co je ode mě měl taky, hlásil, že klíčí. Jinak LR2xAK první kousky mu vyjely do 10ti hodin na tamponu. Takže bych spíš řekl, že jsi je dal moc hluboku/přelíval/přehnojil/měl substrát s příliš vysokým EC nebo něco podobného, protože jinak nechápu, proč to všem roste, jen Tobě ne.
Na náhradě jsme se domluvili, takže dostaneš jiná, protože jsem charakter, tak jich bude povícero, kup si substrát na muškáty, dej to do mikrvlnky/trouby převařit, nasyp do nádob, prolej je pořádně vodou, nasaď tam 0,5 cm pod povrch semena a čekej. Pokud nic nevyleze, tak už teda fakt nevím. Jinak to není potřeba skoro vůbec zalévat, když je dáš do stínu, tam ta chcíplá vypadá přelitě. Já už třeba nezalíval od té doby, co sem je zasadil. Což budou tři týdny tuším. A taky si dej bacha za oknem na takový ty mušky, naklade to vajíčka a larvy sežerou kořínky, to se mi stalo taky mockrát.
Původní příspěvek od Tod mno v týdle půdě mi rostlo vetsina kytek v poradku takze nvm ale kazdopadne jsem nehnoji takze prehnojeny nejsoul, pohnojil jsem jen pár vetsich rusáků.. ALE vyhrabal jsem semena a omrknul a vsechny byli jako by zevnitř prožraný a ze semínak vylejzaj miniaturní fakt malinký bílý zmetky a lezou celkem rychle, vyfotil bych to ale ani s makrem by to nebylo videt.. nevite co by to mohlo bejt???? docela haluz fakt nevim kde se to tam vzalo .. diky a peace
Hm, to vypadá že ta hlína, kterou si použil je na prd. Měl si tam asi parazity. Přesně jak píše Méďa, měl si to sterilizovat. Na kořenění by podle mě měl být substrát taky hodně vzdušný, mě přijde, že to máš moc jílovité. Ne nadarmo někdo klíčí v rockwoolu, perlitu nebo kokosu. GL!
Původní příspěvek od MedvedBrtnik No vida, toho s těma broukama sem si ani nevšiml, takže je to jasný. Jak vylezly klíčky, sežraly ti to ty larvy. Takže žádný takový, že to neklíčí!
Vždyt jo nechci ti nějak pošpinit pověst že máš neklíčící semínka, to vůbec, prostě smůla a stát se to samozřejmě může, že nějaký to semínko né a né vylízt (dal sem na zkoušku před 2tejdnama 2 seminka do tamponku, tak taky nevylezly), jeden lowrider na balkone mi roste zatim v klidu,takže tam se ty zmetci asi nedostali. Chybama se učím a to co jsem před tim nevěděl nebo nečekal, tak ted už vím, peníze ti došli tak až mi přijdou, napadenou hlinu zkusim dát na chvili do mikrovlnky nebo zajdu teda pro ten substrát pro muškáty jak řikáš nebo dokoupim dursban proti parazitum to uz je jedno. Tak snad to bude lepší a nákej ten prcek ještě vyleze
Tu hlínu si radši kup, stojí to pár peněz a ony mají rády vzdušnější, jinak se jim blbě leze ven. Hlavně se zbavit těch brouků, jinak je to špatný, jednou mi za oknem sežrali 20 kytek. Spíš je dej ven, pokud máš možnost, tam je to většinou bez problémů. Každopádně budu sledovat.
Na balkoně se pěkně začla po zastřihnutí kytka větvit, dostává každotýdenní krmení kristalonem jako ostatní.. tadle odrůda roste fakt luxusně a sem s ní dosti spokojenej..
AF prcek se mi zase zdá, že roste hodně pomalu, po deseti dnech se hnul jen nepatrně, doufám, že než ukážě pohlaví, tak se ještě stihne pořádně nakopnout, uvidime
Čus, tak mi přišla druhá várka LR2XAAK47 (thx to MedvedBrtnik) a už jsou nějaký v květináčích, ve kterejch je substrat pro pelargonie.. ještě jsem ho trochu prohřál v mikrovlnce tak snad už konečně vykouknou a pojedoujinak už fakt nvm..
A po tejdnu jsem se byl kouknout jak se daří kytičkám ...(datum na fotkách je chybný)
Koupil jsem od Haryho ještě nějaký klony.. původně mělo být řezů odrůd víc, ale nějak to nevyšlo tak přibyl jen Jack Herer, William Wonder, Danny Boy, S.A.G.E. ještě White Russian a Great White Shark, na který jsem se těšil nejvíc, ale při přenosu na políčko se mi v tašce polámal a už to asi těžko rozdejchá, což mě zase slušně vytočilo.
A ještě jsem dokoupil OBMko, sehnal nějaký laciný hnojivo na květ,který se budu snažit používat jen minimálně, a hodil jsem nějaký šlupky do vody, takže by mohlo být i nějaký to bio hnojivo.