Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je fakt ze mozna od te doby co tam je karton teploty o malicko vzrostly ale zatim porad nejsou daleko idealu takze karton pujde pryc az v pripade nutnosti.. nebo pridam vic der Dik za prispevek darxtar
Nazdar,
to je pořádnej odtah... To mi připomíná dílnu, kde jsem se učil svařovat.. To krásně uchladíš. Na toho chcípáka dej půlku uříznutý PET lahve, jinak ti uschne.
Dle ocekavani nastal problem s vlhkosti... rockwool nasaty vodou nak nezabral tak sem nakonec vyrobil parnicky pro vsechny holky i kdyz sem mel strach o teplotu i pod parnickem nejde pres 28 na noc je asi budu sundavat aby se neparily nonstop. vlhkost nespadne pod 70 procent takze zatim spokojenost
Tak mensi update..
mrzak porad nevim jestli se probere
vsechny kyti jsem do dnes mel v parnickach.. ted jsem je pokusne sundal jak si holky zvyknou
Taky jsem poprve zalival a stim souvisi muj dotaz na vase nazory a postrehy cetl jsem ze je treba zalevat az dokud neprotece voda spodem?coz mi vychazi asi tak na litr na jednu rostlinku a zespoda vytece opravdu jen troska.Pokud taky myslite ze na sundani parnicku moc brzo dejte nekdo prosim vedet jinak teplota kolem 25 vlhkost kolem 50 bez parnicku.
Taky se mi neustale meni PH pripravovane zalevky... zmenim na 6,dalsi den uz mam zase 7 takze postupne musim doupravovat az do momentu zalevani..Jinak Ph zalevky 6.0
taky jsem zapomnel zminit ze uz jsem nemel trpelivost cekat a pustil jsem se do prvniho pokusneho zastrihu jednu jsem zkusil fimem druhou klasikou.. budu pozorvat a dam vedet vysledky
hmm tak vlhkost hned chvili po naroseni padne asi na 40procent coz mi prijde dost malo premyslim ze zase nasadim parnicky..nebo objednam zvlhcovacku :P