Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cuzz , no ja myslim ze neni problem v místu , to vypada luxusne, nebylo malo zalivky ? kytky mi prijdou uschly , jednou se mi to taky stalo ale to uz bude tak 8 mozná 9 let nazpátek, tak snad se lip vyvede next out :-) GL
p4rk3r zdravíčko , v tý folii problém není , pěstuju taky ve křoví , s folii na zemi která ušetří moc práce s "plevelem a není problém , nepřehnojil si to ? Zezačátku je vidět že kytky jsou ok ... okolní půda nevypadá že by to byl uplný jíl , suchá půda ... no nevim nevim , každopádně by to chtělo vyšpekulovat čím to protože takovýhle keře jsou dle mýho uplně nejlepší místa pro grow . btw co je to za keř ubec ? i když je asi nepravděpodobné že by byl problém v tomhle sousedovi ... no každopádně přeji hodně daru do dalších let !
Ahoj, je to nějakej píchavej keř. Jak se přesně jmenuje to bohužel nevim.
Přehnojený by to být nemělo, dával jsem jen trochu Kristalonu start.
Taky tu byl jeden názor, že titi maj málo vzduchu, jak jsou schovaný v křoví. K tomu bych se docela i přikláněl, protože jinak nevim.
Příští rok, zkusim najít jíný místo a pro jistotu to ještě posichrovat na "zelený louce", dík za podporu
p4rk3r: no stím vzduchem nevim nevim ... proudění vzduchu je důležitý ,ale to bys poznal hlavně na slabých stoncích , resp. nepevných ....no jestli budeš mít hodně kytek určo tam třeba dvě dey , možná Tě to mile překvapí příští rok
Jen tak na rychlo jsem to prohlídnul a čim sem si jistej, tak určitě to neni nedostatkem vzduchu, to je problém indooru ne outdooru. To křoví je výhoda, alespoň pak nějakej silnější vichr ty kytky jen tak nevyvrátí!
Nedostatečnou vláhou to asi taky nebude, to by ty kytky měly tenčí stonky a celkově by tolik nenarostly, i když letošní červen byl fakt sakra suchej a vyprhlej...
Tou netkanou textilijí to taky nebude, tu používám taky a žádnej problém.
Předpokládám, že do toho zuboženýho stavu se to dostalo "ze dne na den" ne? Vypadá to jako by něco napadlo kořeny, podobnej problém už se tu řešil, co mě napadá, tak by to mohl bejt třeba rejsek...
No nevim, každopádně flek vypadá hezky, určitě bych tam zase něco střelil, moc se o to nestaral a uvidíš!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.