Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nedaří, dnes jsem ráno zjistil, že se mi kytky slunili 48h, páč se rozbily spínačky. Bylo to pro ně "super" , holky se opalily do hněda (
Vypnul jsem to a budu se v tom muset odpolko pošťourat. Už aby to bylo, nechci přijít o kytky.
still iNLove
N.G.c. - North Growers club
support Artmatic brothaz
dal jsem i dvě kytky ven, ale najdřív přišla velká voda a pak se do nich pustily černý mšice. Sežraly mi i jasmín, co mám na zahradě. Asi letos ven nic dávat nebudu. jestli takhle bude dojit dál, tak to stejně bude akorát plesnivý.
still iNLove
support Artmatic brothaz
s vlhkostí to zatím neřeším a ani jsem to neměřil,ale rosím tak 5*6 x za den, zalévám 5 x týdně, teplotu mi teď zvedla lampa ( bylo 400 a ted je 600w). Sklep je celkem suchej, asi i proto, že mi barák stojí ve svahu a podle studny u domu jsem tak 8m nad hladinou spodní vody. Mám tam taky daný ufo, který vytahuje vzduch ze sklepa ven a teplý vzduch z domu do sklepa. Mám i větrák na kytky ve skříni. Myslím že je tak sucho tak akorát, protože květináče normálně vyschnou , když je jeden den nezaleju a to že to pěkně zalejvám.
still iNLove
support Artmatic brothaz