Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak, dneska to bude 70. den na květu. Proplach probíhá už 18 dní, ale zatím to na holkách není nějak moc vidět. Nejspíš budou trochu zabržděný těma šokama co dostaly. Taky bylo trochu haprování se světelnou periodou. No uvidíme, čekám to tenhle tejden.
t=25 - 30°C ve dne a 18 - 22°C v noci
RH= 33 - 45% ve dne a 47 - 55% v noci
EDIT: Taky bych potřeboval změřit EC hodnoty. Bydlím totiž ve starý chalupě a vodu mám ze studny. Podle mně tu bude asi EC vyšší než z městských rozvodů. Zkusím si někde půjčit měřák a zkouknu to.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
Nu a je tady den sklizně. Sundal jsem to na 76 dni protože už jsou hotový. I když se flushovalo víc jak 20 dní tak barva tomu neodpovídá. Zkoušel jsem už kouřit spodky a chuť nebyla vůbec špatná. Tak uvidíme co udělá sušení.
A tady přikládám pár fotek.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
zdarec, mám vyfoceno za tmy na ezekielův sklípek a ty mi ted rekni kolik si toho udelal z tech devíti kytek, co se sušej. Mám tam 6k lampu a jedu to poprvé, mám teď 5 docela solidních kytek a rád bych věděl, jak budu úspěšný. Můžeš mi říct, jak byly kytky vysoké po měsíci kvetení? Z těch fotek to není moc vidět.
pěstu zdar
ezekiel-N.G.c
still iNLove
N.G.c. - North Growers club
support Artmatic brothaz
Zdravim Growerstvo, tak toho nakonec bylo cca 250. Moc mě to nepotěšilo, ale moc dobře vim, že jsem to po..al a příště tomu věnuju víc času.
Kouř je celkem jemnej a chuť taky není špatná, ale chce to dozrát, to je jasný. Mám takovej dojem, že to chtělo zkosit o něco dřív, víc by to asi nakládalo. Už mi to hold připadá trochu přezrálý.
zdar sirusi, koukal si na pryskyřici jak byla v době sklizně zabarvená? Podle fotky to vypadá docela čiře, průhledně, já jsem na 52. dnu a do tejdne asi kácim.