Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od SUPERCROO podle me je to tim ze pri bource padne velke mnozstvi vody a s tim dojde i k prokypreni pudy...
Nemyslím si , že by to pršení bylo natolik silné , aby jse prokypřila půda , až tak hluboko ...
A ve finále bouře trvá jen pár chvil a pršení o něco dýl , ale pořád je to málo na to , aby se to dostalo hluboko ....
Grissom CSI:WEED
Příroda chce svý, tak jí to dejme...
Původní příspěvek od SUPERCROO podle me je to tim ze pri bource padne velke mnozstvi vody a s tim dojde i k prokypreni pudy...
přesně naopak
prokypření půdy znaměná víc kyslíku
a když máš hodně vody v hlíně tak to neni moc vzdušný přeci
takže tedka pršelo tejden v kuse - jdu to prokypřit aby měly kořeny víc vzduchu neasi
jinak nechávám zalívání na přírodě dost - jen ve vedrech zalívám víc . nebo podle situace prostě - kouknu na kytku, hlínu a vidim jestli chce zalít nebo ne
a pořádný bouřky sou mocný . naštěstí mi přežily malý semenáčky a řízky všechny na balkooně protože když je pořádnej vítr tak se můžou taky zlomit
při bouři se ve vzduchu uvolnuje ozon což má za následek čistší vzduch jak všichni víme. a taky určitě víme že vzduch jako takovej (kyslík) se podílí na mnoha procesech a čistší vzduch mimojiné asi zkvalitnuje procesy - čistí . co možná nevíte je že se metamorfujou molekuly endogenních cytoplasmat na kristalicky čistou formu což je taky zajímavej přenos energie...
Původní příspěvek od RespectFlowers při bouři se ve vzduchu uvolnuje ozon což má za následek čistší vzduch jak všichni víme. a taky určitě víme že vzduch jako takovej (kyslík) se podílí na mnoha procesech a čistší vzduch mimojiné asi zkvalitnuje procesy - čistí . co možná nevíte je že se metamorfujou molekuly endogenních cytoplasmat na kristalicky čistou formu což je taky zajímavej přenos energie...
Tak co chceš....\\.-)
Grissom CSI:WEED
Příroda chce svý, tak jí to dejme...
Snad to není OT. Má smysl v takovém kekelu sázet kytky ven? Jako to, že vlhkost při usazování kytek venku je dobrá beru v potaz, nicméně takové krupobití co se tady dělo dnes a vlastně i včera asi kytkám moc nepomůže. Takže sázet ven nebo ne?
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Já bych se toho nebál. Sázel jsem cca před měsícem a i když kroupy kytkám daly pěkně zabrat (a ti ... slimáci taky), tak se mají čile k světu. Sice by to vážně chtělo víc slunka, rostly by rychlejc, ale i tak se netváří nijak špatně. Jen ze začátku byla docela sranda s těma nízkýma nočníma teplotama :-)
Tenhle rok jedu svůj první OUT a postupně zjišťuju, že je to mnohem složitější než IN. Vevnitř jsem akorát nastavil časovač, kontroloval teplotu, kyselost půdy a obden zalíval. Tady musím furt řešit, zda mi to nežerou nějaký zvířata, esi nebude moc foukat aby mi to kytky zlámalo, esi nebudou kroupy, zda se tam neusadily nějaký breberky či plíseň a podobně. Sice je to ve výsledku levnější než IN ale to riziko zničení kytek mě docela trápí.