Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nebo ho rozebrat a srubovakem odlepit ty packy od sebe... No ale divim se ze 150W spece kontakty na hodinach, ty nove serie levnych casovacu stoji za hovno. Pred par lety delali takove, ze jsem treba 6kilo spoustel bez stykace rok uplne bez problemu.
No právě tak to bude ono určitě ty packy.... =) Právě nechápu že to nezvládne 150w když tam je napsáno 0-3500 w... Dobrá rada stim boucháním.... zkusim to na tom starym... Zkusim to a uvidim... snad to půjde.... dám vědět...
Dobby a neni na boku casovace takova packa, kdyz ju prepnes tak to jede nonstop a kdyz ju das na druhou stranu tak to "časuje"
jestli to neni ani tim, kup si digitalni
jinak ja sem mel 250 a klasické analogové spinacky to zvladaly aji bez kondiku
muze to byt klidne vadny kus
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
jo jo,přesně tak jak říká krasus nejsou dělaný na indukční zátěž.většinou tydle levný šmejdy vydrží max do 2A a to pochybuju jestli vubec.mě takhle odešly digitální spínačky ale né tim stylem jak tobě ale vždycky když my zhasli lampu tak se vynulovaly a ráno už neseply.
U me to kdysi zacaly delat najednou z niceho nic vsechny 3 spinaci analogy u ruznych komponent a mel jsem z toho kviz jak hrom.
Nakonec jsem zjistil ,ze to bylo spatnym uzemnenim.
Tak dnes jsem řešil to samé. Už asi třetí spínačky jedou v kuse... všimnu si toho vždycky náhodu. Třeba dnes teplota v boxu byla v noci 39 stupnu ! říkám jak je to možný..
po chvíli jsem se dopídil k závěru že kvůli vlhkosti jsem odtah nastavil aby mi v noci na dvě hodiny vypnul atp, no lampa(400w) běžet neměla! oje.. chudák prcci, další stresy... Ale nechápu jak to je možný když tyhle hodiny odjeli 600w v pohodě...
No až to promyslím a srovnám problémy, snad přijdu na to kde je zakopanej pes.
nemůže to být třeba tím, že momentálně nejedu na elektronickej predradnik¨? nemá on starty pořešený aby najížděl pomalu (proud) a casovac nedostaval takovy kopance?
Původní příspěvek od Jeraldino Tak dnes jsem řešil to samé. Už asi třetí spínačky jedou v kuse... všimnu si toho vždycky náhodu. Třeba dnes teplota v boxu byla v noci 39 stupnu ! říkám jak je to možný..
po chvíli jsem se dopídil k závěru že kvůli vlhkosti jsem odtah nastavil aby mi v noci na dvě hodiny vypnul atp, no lampa(400w) běžet neměla! oje.. chudák prcci, další stresy... Ale nechápu jak to je možný když tyhle hodiny odjeli 600w v pohodě...
No až to promyslím a srovnám problémy, snad přijdu na to kde je zakopanej pes.
nemůže to být třeba tím, že momentálně nejedu na elektronickej predradnik¨? nemá on starty pořešený aby najížděl pomalu (proud) a casovac nedostaval takovy kopance?
hele jestli mas spinacky ktery vypinaj nulu - ty levnejsi, a nekde spojenou nulu s uzemnenim (stary rozvody) tak se ti tam prostě může někudy dostat a spustí se to.
Zítra jdu koupit stykac a časovač na DIN lištu a udělat to na furt...
Jen mě zajímá, akorát mám čerpadlo na jakoby ebb&flow, má výkon 550w, mám na ně pořídit také stykac nebo to čerpadlo nemá takový rázový odběr?
Nechci aby se seklo i čerpadlo a valilo nonstop... Díky
Původní příspěvek od Jeraldino Zítra jdu koupit stykac a časovač na DIN lištu a udělat to na furt...
Jen mě zajímá, akorát mám čerpadlo na jakoby ebb&flow, má výkon 550w, mám na ně pořídit také stykac nebo to čerpadlo nemá takový rázový odběr?
Nechci aby se seklo i čerpadlo a valilo nonstop... Díky
To je krok správmým směrem. Určitě bych to udělal všechno zvlášť a pořádně. Motor taky není rezistivní zátěž.