Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vriter@cz, pisal som, ze ich mam doma za oknom tak asi ich mam v kelimku. su to originali sensi seeds, tak v nich mam velke nadeje. inak vyklicili vsetky a javia sa byt k svetu. zrno od sensi seeds vrele doporucujem
Rozhodne bys mel to tvy kviti davat alespon na odpoledne ven, budou dostavat vic svetla a kdyz tomu pridas jeste nejaky ty ziviny tak se to natuty zlepsi. . A rozhodne bych to presadil tak, aby ten slabej stonek byl v hline a koukal tak centak nebo dva, von pusti koreny a cela kytka zesili. .
Jesi to budes mit este doma tak to podepri tou spejlou!!!
Az to budes davat ven tak to co nejvic zahrab. pockej par dni a hned potom to pohnoj......Myslim ze by se to melo zlepsit.
Zdravím! Mám malej problém! Možná že se dá najít na vašich stránkách řešení, ale nechce se mi hledat. Nemám žádný zkušenosti s pěstováním, ale zkusit se má všecko, takže už mám na stole asi 6 kytiček! Ze začátku sem byl happy, jak mi rostou, ale teď si říkám, že by mohly trochu zabrzdit. Ty větší mají desátý den od zasazení kolem 10 cm!?! Neřek bych, že je to zas tak moc, ale problém je v tom, že mají hodně tenkej stonek!! Musím je podpírat špejlema, jinak by se klátily! To asi není normální? Čím to může bejt?? Zalejvám tak akorát (asi obden). Svítím 14 hodin denně (není to málo??). Půdu si myslim sem vybral dobrou. Můžete mi nějak poradit. Předem díky, Skica
Mas to pod nakou lampou!? jestli ne tak je to normalni, kytky se vytahuje do vejsky protoze si mysli ze nahore je vic svetla..a tenkej stonek?-asi na ni nakym vetrakem nefoukas ze ne?!(aby stonek zesilil musis stimulovat vitr...(myslim))
...anebo přisip hlínu, anebo zkus do stonku něco zapíchnout (jehly? šendlíky?), anebo se na to vyser a začni znova....
TIP: když je málo světla (jako třeba v zimě) tak zasaď semínko do země až pár cenťáků ode dna květníku a tenoučkej stonek postupně dosypávej hlínou jak se bude kytka vytahovat. Ten pustí ještě plno dalších kořínků a kytka tak docela dost zbytelní.
(jojo přes zimu to byl masakr něco vypěstovat za voknem ale de to!)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."