Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady jsou nové fotky kytky povyrostly vypada ze se jim daři ale jedné se rolují listy nahoru nevim co sní jestly někdo neporadíte
1.fotka- hybrid nebo co to je
2.fotka- moje největší rostlina u které sem se pokoušel o FIM
3.fotka- to je ta rostlina u které se rolují listy
s malym updatem trochu po delsi dobe ale aspon pujde videt pokrok
ted v patek jdu pro hnojiva na růst myslite ze to ma jeste smysl nebo mam poridit az na květ protoze nevim jak dlouho to budu mit na rustu potreboval bych radu mel sem v planu jeste asi 40 dnuale nevidim to realne aby mi ty kytky neprorazily strop
největší rostlina má asi 13 pater po pokusu o FIM - vydařila se
57cm vysoká
u ostatních roste 10 a 11 patro a FIM technika se mi podařila asi jenom u jedné
mám v plánu to nechat na růstu do konce června ale uvidim jak porostou protoze to uz zacina prerustat
na květ k tomu 150w sodíku pořizuju ještě 100w sodíkovou výbojku Philips SON-T
jakej je vas nazor na muj prvni grow
tak mala aktualizace ale nevím jestly o má vubec smysl sem neco davat kdyz nikdo nedava prispevky!!!
uz mam rostliny 10 dni na kvetu tak se vybarvily 1. je samice (sativa),2. je hermafrodit toho uz sem zkosil a 3. vypada na samce radsi sem ho dal bokem
ztra dodam fotky a zbytek
ola, mel si je vic zastrihavat aby jsi nemel takovy koste.. navic ta 150tka neni zadna slava, takze budes mit hodne problemy s prusvitem svetla... priste to poradne strihej a ohybej. chybama se clovek uci.. jedujedu k+!
prvni fotky jsou z 20.5.2010 ....... 6 dni pred prepnutim na kvet
fotky
1.měla by to byt udajne Fialka
2.no name-1 - samec
3.no name-2 - hermafrodit
v zacatku kvetu 3.6.2010
fotka
4.puvodni celek
5. ,,fialka´´ a no name-1
6. ,,fialka´´
7. ,,fialka´´ -blizny
8.-9.no name-1 - cela kytka před kosou,celá kytka po kose(uz se suší)
ale jsem celkem zklamanej že mám jen 1 samici a na jednu rostilnu čekám co se z ni vyklube .tu rostlinu tam nechám dokvist a rozneju co nejrychleji novej grow a chci tu skřín dovybavit a určitě feminizovany semínka
uvažoval jsem na těmito modely: Big Bud , White Window , Jack Herrer. Ale uvidím
od začátku květu hnojim Plagron alga Bloom
Původní příspěvek od MrdMaister ale jsem celkem zklamanej že mám jen 1 samici a na jednu rostilnu čekám co se z ni vyklube .tu rostlinu tam nechám dokvist a rozneju co nejrychleji novej grow a chci tu skřín dovybavit a určitě feminizovany semínka
uvažoval jsem na těmito modely: Big Bud , White Window , Jack Herrer. Ale uvidím
od začátku květu hnojim Plagron alga Bloom
vykasli se na semínka, sežen si někoho kdo prodává řízky, jinak Big Bud a Jack Herrer sou opravdu perfektni (WW sem bohužel eště nezkusil...)
Zdravim MrdMaistre, sleduju story od začadku a čekám co ti s toho vznikne mam W.W. a mam ji pod 150W sodikem k tomu sem si koupil Blue Usporku 125W na růst a na květ Uspor.125W Red, tak jsem zvědav jak ti to výjde.Zátim koukám že ti holky rostou moc hezkyA jestli si na květ koupil plagron bloom ,tak parádní rozhodnutí používám a musim řict že jsem scela spokojen :-)
cau děkuju těm kteří sledují můj grow
37.den květu - 3.července
zdá se mi že nějak pomalu rostou paličky nevíte čím to může být ?
FOTO DODÁM ZÍTRA
pastor:diky ale nakonec mam jen 1 samici . ta 2. byla hermač
s plagronem jsem spokojen ale trochu sem to přehnal a spalil vršky a doufá že se spamatuje
mrknu se na tvůj grow jak se daři tvým kytičkám a abych se inspiroval pro příště