Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau, hele je to pecka, to jsem chtěl taky dycky zkusit, K+ už jsem poslal, nicméně po přečtení těch parametrů vertikalu se bojim, že ten koš je dost malej.. vertikal je výbornej systém, ale potřebuje dost místa, ty máš průměr toho pletiva 80 cm? to je tak na 4kilo, osobně jsem teda vertikal s 6koulí nikdy nejel, ale tipuju, že to chce koš s průměrem tak minimálně metr, spíš 1,2 metru.. nebo aspoň podle mejch zkušeností, většinou jsem koš zvolil moc malej a následek byly přepálený palice v pozdější fázi květu.. dycky jsem se dušoval, že příště udělám koš větší, ale dycky marně
takže tak, je to jenom názor, třeba to dopadne famfárově, ale jestli máš ještě možnost ten koš rozšířit, tak bych to udělal, až to proroste tak už s tim nic moc neuděláš, takže dokud je čas.. 6kilo má efektivní dosvit tak metr, 40 čísel mi přijde fakt dost málo..
tak ať to šlape, zatim ahoj Q
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Zdarec. Zitra(v pondeli) uploadnu dnesni fotky, dneska se mi nechce s tim jebat...
2Q: No cece bud to bude akorat, nebo lehce prepalene. Ja jsem prave vychazel z toho ze pri normalnim scrogu mam lampu tak 30-40 cisel od vrchu. Zrovna dneska jsem privazoval vsechny trcici haluze zpatky k pletivu. Rozsirit pletivo ted je nemozne . Bude to v pohode... musis byt optimista . Tak zatim.
Pomalu se zacinam priklanet k tomu, ze nft je nejlepsi ... aspon pro me teda. Hlavne jde o to, ze je to nepokazitelny bezudrzbovy system. Aera jsou ze zbytecne moc soucastek. Takze aero muzu fakt doporucit jen dobrodruhum, vedcum apod. Beztak je hydro jak hydro... Tedka kutim zrovna nft klonovac . Za 1500,- (dys teda nepocitam kvetinacky) mate hydro klonovac na 50 klonu, tos nekupte to. Tos nic, dost bylo reci, pristupme k fotografiim.
Jo dneska menim vybojky na 6ti kvalty HPS. Fotky korenu dam az nakonec roundu, tedkom se tam neda dostat ...
2krasus: Sakra to je jak kdybys mi povedel jak dopadne film!!! Ne, vklidu. Ja jsem prave nevidel nikde vykvetly ten Double gum... Fuckin' nice bud. Nemas nekde tryd k te palici?
Zdar hosi. Tak mame tu 19.den 12/12. Rozdily mezi stavbou kytek, poctem palic nebo celkovym vzhledem neshledavam. Kytky jsou vsecky krasne zdrave. Co dodat...
No jak rikal Kweton u toho verticalu se trochu pali listy, ale zadna hruza to neni. Furt se to snazim nejak vyvazovat apod. No priste, jestli jeste pojedu ten samy V-scrog, tak urcite nepustim uz od zacatku zadnou zelen pres pletivo k lampe, ponevadz to se stalo onem postizenym listum osudne...necht je jim v budoucnu kompost lehky .
Ad fotos: Vlevo je Pseudo Aero, vpravo TAG Aero. Zatim zadny rozdil, uvidime na konci velikost palic.
edit: jo v bauhausu maji krasne velke kyble i s vikem za 100,- !!! A spinacky za 50,- hned jsem jedny kupil na spinani 125W CFLka co mam na selekci
EC: Snazim se drzet az do konce 1.5, tzn cca. 1.5ml AB, 1.0ml PK, 1ml Enzymy, 1ml ATA-XL, 0.1ml ATA-clean. Vsecko liju od oka...aneb vezte ze vrsek od atami flasek ma prave 10ml
EC: Snazim se drzet az do konce 1.5, tzn cca. 1.5ml AB, 1.0ml PK, 1ml Enzymy, 1ml ATA-XL, 0.1ml ATA-clean. Vsecko liju od oka...aneb vezte ze vrsek od atami flasek ma prave 10ml