Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím no klobuk dole vyzera to opat krasne k+ samozrejme
Ale mam otazku maš pod vybojkou sklo?Je to obyčajne?Či nejake neobyčajne? Ja som ho tiež mal jedno kolo krasne to dokaže zrazit teplotu...ale s vynosom som bol už menej spokojny A neviem či kvoli sklu alebo inemu faktoru
Sklo ani neviem presne ake je, ale zrejme obycajne. Nechaval som si ho rezat na mieru u kamosa v jednom nemocnicnom zariadeni vyrabaju tam rozne filtre na svetla a pod. ale pouzivaju pravdepodobne uplne bezne sklo akurat tam maju masiny na brusenie hran a pod Ale to sklo tam uz tak ci tak nemam mal som ho tam asi do 20dna kvetu, potom som ho dal prec nech slecny zbytocne neokradam o lumeny S tou teplotou to je pravda aj u mna bola nizssia kym som tam sklo mal. Ale co sa tyka vynnosu nemyslim si ze by sklo sposobilo taky radikalny rozdiel, hlavne nie pri silnejsich vybojkach ale zalezi od jeho hrubky a od cistoty, ja som ho pravidelne utieral od prachu aby nebola zhorsena jeho priepustnost
no je to prekrasny grow s tou vyskou si to vyriesil bravurne K+ mam doma skrinku o rozmeroch v60s60h40 no neodvazil som sa do nej pustit so 150w sodik no ale toto co si tu ukazal pff...
It's over guys...
Aby ste si nemysleli ze som na vas zabudol tak maly update ...
po 66 dnoch kvetu konecne pokosene, asi po 14 dnovom flushy som ich "dal dole"... chcel som ich preplachnut jak sa da mozno som to trosku prehnal ale vysledok vyzera slubne, ak bude chut umerna voni a kvalita kvantite tak budem velmi spokojny
Kedze som sa s tym doteraz hral a este som nespal tak nejake fotky a detjali doplnim neskor (pravdepodobne vecer) zatial len fotka jednej z paliciek aby ste sa mali na co tesit
Ja viem trosku som sa na to vys.... ale to len preto ze som sa zalubil do istej slecny ktora mi dava pekne zabrat ... Niekde vyhrabem fotky a doplnim vsechny dalsi informace hned jak se mi bude trochu chtit ...