Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže po 2 týdnech květu kytky vypadaj moc krásně,paličky se začali tvořit na všech větvičkách a mají i 1,5cm v průměru. EC držim na 1,00 a i tak si myslim že mají kytky živin až až EC se nehýbe,jen voda mizí.PH kolem 5,2-5,5.Týdně přidávám 100ml 3% peroxidu vodíku. Z roztoku odebrána 1-Grow a jedu už pouze 2,3+PK13-14. Enzymy jsem vyhodil,dělala se v nich nějaká plíseň-už ste se stim někdo setkali? a stejně po přidávání peroxidu se sůl skoro vůbec neusazuje.
Koukal jsem na kořeny a nestačil se divit,pod pěstební deskou mi plave klubo kořenů tak 30x40cm které je dvěma dalo by se řict provazy spojené s vrchní částí kořenů,které už tvoří cca 2-4cm vrstvu.--Krása Tak uvidíme dále. Případné Fucky a dotazy klidně sem
Tak u máme 20. den 12/12 myslim že jsem jim dal přílišnou dietu,tak jsem to troche osolil pk a trochu grow,přijde mi že mají málo N.A nafialovění stonků mi přijde jako málo P .No posuďte samy. EC 1,33
mno mně osobně NFT zatím vyhovuje,ale nechvalme dne před večerem Prozatimní posudek hnojiv AH- pokud dávkujete rozumně a hlídáte hodnoty,je vše ok včetně PH bez přidání jakýhkoliv kyselin a octů (JE TO VŠAK DŮSLEDEK POUŽITÍM AHČEK S DESTILKOU!!!!!! KLASIKA CELKEM ZLOBÍ AŤ V PH,TAK EC)viz.zkušenosti dalších growerů....a hlavní zásadní věc je PEROXIDale to už přeci všichni víme....enzymy pro mě ztratily hodnotu a skončily v kanálu.
Upravil jsem stínidlo aby lépe rozptylovalo světlo a lépe se chladilo, system ala skorowings ale teplota klesla o 1stupeň a dle měřáku na světlo jsem rozebral a vytvaroval plechy tak,aby se světlo lépe rozptýlilo.Z fotek je patrné jak bylo světlo soustředěno do středu a kraje chudly,tak jsem zvědavý na efekt.
Koukám že vás NFT mc nebere a jelikož nejsou žádný problémy,tak hodim asi až finál.
AH hnojky sou super,při použítí vody ec 0,000. drží to PH a EC leze postupně nahoru po kouskách při dolívání 1/2 roztoku 2X v týdnu.(-Na doporučení známého z NL.) SNad to dotáhneme k zdárnému konci. V případě zájmů dodám i aktuální fota.
Jenom sem ty fotky nahraj... Zajimalo by mě, jak to pokračuje. A aspoň bude vidět srovnání s jinýma metodama a watážema. Ty krásně bílý kořeny jsou super...