Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,tak opět po týdnu přidávám fotky,tak že 14 dní 12/12...Z koukněte foto a budu rád za nějaké Vaše názory. Zatím je vše v normálu den/noc 28/22 stupňů a vlhkost je na 35%. Začal jsem hnojit Hesi Bloom complex 20ml na 5l, příští týden začnu přidávat Hesi fosfor plus a přikoupím si hesi Power Zyme. Mějte se fajn a za týden přidám další foto....
Zdarec, jestli ti můžu poradit, tak bych si pořídil větší květináče. A ty kytky mohli být přepnutý později, se mi zdá. Možná ten prostor ještě zaplní ale nevim jestli na přesazení není už pozdě. Ikdyž já sem taky přesazoval v květu a vždycky to kytkám leda prospělo.
Jo a jestli je ještě nemáš, tak kup ty enzymy (třeba od plagronu).Ještě ti jako pro člověka co neměří EC (sem jeden z nich) můžu doporučit terra bloom. Leješ tam jen ten bloom a enzymy s každým zalitím a kytky jedou jak hrom.
S hesi zkušenost nemám takže jak správně dávkovat ti neporadím ale značka je to jistě taky dobrá.
s přepnutím jsem mohl asi ještě počkat,ale od člena který mi dal řezy mi poradil at to nechám týden na zakoření a pak přepnul,že prej tento model táhne do výšky. Já to nechal 10 dní na růstu a pak přepnul. Enzymy ještě nemám tento týden si je pořídím...