Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jelikož nějaký mamrdek s IQ TQ mi ukradl z vany celou kytku, resp. ošmikal všechny ty top pálky co teprve začínaly pořádně kvést (měly tak 2-3 týdny květu) tak mi tam zbyla už jen jedna. Když někomu chybí mozek, tož temu nepomože nic. Co už ... dobrou chuť
No ale na společném poli má pan L. velmi pěknou fialečku (MIX07) kterážto zde má dvě fotky, tu nalevo od textu a to makro pod textem ... lahoda. A pohoda.
Ale všechny kytky jsou tak o 50% menší než loni ....
MIX07 pana B. ..... též nevypadá zle, dvě věže nebo co prej
No a takhle tam vypadaj prakticky všechny 3 moje ... takové lepry no.
Už halt to světlo není v těch vysokejch smrčkách a lesní zvěř též udělala svoje.
Výjimečně, snad poprvé v životě jsme zašli v noci s panem J,. a mojim psem na kytky. Po odpolední. Trošku jsme tušili že kvůli plísni asi radši pokosíme skoro zralou MIX07 - fialové pheno AK, no a prd
Ani náznak plísně tak jsme ji tam ještě nechali, tipuju 5-7 dní a bude eňo ňuňo ... tož uvidíme. Aspoň noční fotečka
Tož jsme byli včera po odpolední na poli s panem J. (a psem) a po dohodě jsme se rozhodli řízek tam ještě nechat, neb je zatím pěkně, plíseň tam nebyla a stejně to nebylo zralé tož co s tím ... v nejhorším zase napadne pol metra sněhu.
A když jsme byli na cestě domů, tož jsme se rovnou rozhodli zajít i na to druhé pole ... tak jsme se tam aji vydali a na místě jsme narazili na pštrosa
Jedna horní pálka byl krk s hlavou a ten spodek celé tělo od pštrosa
Tak a protože taky vypadal, že si tam chce ještě chvilku zůstat, tak jsme ho tam nechali ... ať ještě přibere na váze.
Jinak včera/dneska v noci bylo parádně teploučko, Měsíc svítil ..no tož magické to bylo .. dvojvýprava
2 samci
1 herman
2 vyhrabala zvěř
1 jsme nemohli najít, protože lesníci prosekali cestu a nemohli jsme prostě najít orientační body, stromy, pařez velkej ... posekané, dojebané celé
4 kytky vytrhl asi lesník, jen je vytrhl a pohodil
1 očesaná od země až po vrcholek, zbyly tam 4, ano čtyři paličky. Nic víc, asi myš.
1 asi metr a půl kytka dozrála a byla sklizena )
čili letos vata. To mi vydrží tak na dva roky ... hm