Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já když jsem to měl za oknem tak jsem si na to dělal z alobalu taky jakoby stínidla, přidělal jsem to na květináč - okolo pulky kětináče jsem obtočil karton a polepil folii ty ukterejch jsem to udělal měli stonek poloviční než ty ostatní
ty jo ja prave myslel ze kdyz se zacinaj valet ze je neco spatne a kdy se ma zacit hnojit kdyz ji mam takhle velkou jak na o brazku a nevadi ze jich mam v jednom kvetinaci vic po hromane asi tri v jednom velkym kvetinaci???
já bych je vyhodil na balkon conejdřív ale rači bych ještě sledoval počasí nebo je dávej ven zatím jen přez den pokud si nejsi jistej a až bude na 100% teplo tak je tam už necháš