Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 250MH/600HPS - Masterkush, Orange Bud, Mazar
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

Začínaj se rozjíždět, radost pohledět, sice se najde pár kousků co jsou trochu flekaté a světlé, za což může zvlhčovačka, která je moc pokropila. Stáhl jsem sps na polovic a hum se o zbytek postará
Tím pádem je vevnitř okolo 70 % vlhkosti a teplota mezi 20-24, podle toho jak větrá celý pokoj.
Ph vody zálivky okolo 6.0 (+- 0,2), EC 0,60-0,65
Dostaly už druhou mini dávku bio-rhizotonicu v poměru 2 ml na 1,5 l vody (dávkování od canny je 4 ml na 1 l ). Tento týden dostanou první papání v podobě Bio Vega, v malém množství. Poté se uvidí jak a okolik budou dostávat přídavky
Jinak na každou kytku připadne zhruba 50 - 100 ml zálivky zatím tak na 1 až 2 dny podle toho jak nasávaj...příděly jsou individuální .)

Old Post 13-04-2010 v 20:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

dodávám ještě dnešní fotky těsně před zážehem

Old Post 14-04-2010 v 10:23 AM
Host
Host

Příspěvek č. 19

a ještě

Old Post 14-04-2010 v 10:28 AM
Host
Host

Příspěvek č. 20

Zdravím, tak opět pár fotek.
Pořád tam je 250 hpit, ale snad příští týden bude už stykač, ať můžu zapojit to 600ti kilo, kytky to začínaj přímo vyžadovat
Přesto se oběvuje pár problémovejch kousků, jedna je na poslední fotce, ještě jsem nehledal co by to mohlo být, snad to není žádný hmyzí škůdce, vypadá to na plíseň, no musím se po tom podívat.
Na předposlední fotce je jedna z těch lepších, tuším že je to OB.
Už jsem je pozastřihoval, trošku nešťastně, ale snad se to spraví.

Old Post 22-04-2010 v 20:16 PM
Host
Host

Příspěvek č. 21

tak teď

Old Post 22-04-2010 v 20:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

Tak po necelém týdnu to vypadá následovně, stykač někde v nedohlednu a lampa přestává stíhat. Rozhodl jsem se přepnout 12/12 na týden, možná déle.
Vyberu samce a zase přepnu na 18/6, ať můžou holky ještě ukázat co v nich je protože to vypadá na dlouho.
Přemýšlel jsem o nějaké rozvodné skříni , ale je to moc peněz, a stykač za pětikilo je skoro za hubičku. Bez něj bych to šestikilo asi měl dar zapojit, po tom co jsem někde na foru četl,bych odrovnal spínačky.
Takže budu muset čekat až přijde, a zatím svitit na 30 kytek 250tkou a vybírat samce.
Nedostatek světla se projevuje na části rostlin, které se nevětví, proto chci přepnout a zjistit na čem jsem a mohl kytky ještě upravit, protože mám strach aby třeba košaté naděje nakonec neukázaly koule.

Co se týče papání, tak střídám zálivky čisté vody obohacené o trochu Cannanzymu, zálivky obohacené hnojivy a sem tam čistou vodu bez ničeho. Zalévám zhruba co druhý den.
Poměr hnojiv nedodržuji, dávám menší dávky, abych je mohl hnojit častěji.EC kolem 0,8- 0,9, EC výstupní vody asi 0,65
Dostávaj Bio Vega, a sem tam dostanou Bio Rhozotonic.Ještě jsem dokoupil Cropmax, takže postřik proběhne taky.
Samozřejmě vodu upravuji Canna Ph mínus, a to držím na 6,0.

Kytky jsem začal upravovat pomocí drátků, jedné se mi podařilo zlomit stonek, všiml jsem si toho asi po jednom dnu a už se s tím nedalo nic dělat, některé kytky toto zohýbání nepotřebaly a u některých to zatím nemá smysl.
Kytky jsem fotil vytažené z boxu, musel jsem vyčistit vaničku.

Old Post 29-04-2010 v 19:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

a takhle tam bojujou o místo

Old Post 29-04-2010 v 19:31 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

Zdravím, změna. Nakonec po třech dnech 12/12 jsem přepl na 18/6, s tím že sem udělal blbost. Raději jsem odstranil čahouny do kouta, a zbytek cca 20 kytek, nechal slunit. Raději odstraním špatně vypadající rostliny než je vystresovat přepínáním, doufám že tři dny je moc nepoznamenaly.
Více fotek bude až pověsím šestikilo, a přesadím do finálních 11 l květináčů, takže asi příští týden.

Old Post 04-05-2010 v 17:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

Zdar, tak dnes ráno odstraněni dva samci, plus dva před pár dny, taky jsem vyřadil z boxu 10 kytek co moc nevypadaj, takže tam mám 16 keříků.
Pár jich vyhodilo blizničku, několik jich voní velmi sladce a cca 2 - 3 kytky by se mohly ještě pochlapit.
Tak to je zatím vše.

Old Post 07-05-2010 v 10:51 AM
Host
Host

Příspěvek č. 26

zdravím, mažu se s osobních důvodů, ale dokumentace bude probíhat dále, a uvidím jestli v budoucnu dokončím tento thread tady nebo někde jinde.
není to kvůli ničemu co se týká g.cz
jenom rada na závěr, raději nikomu neříkat svou identitu na tomto foru, většinou se šíří jako lavina aniž byste chtěli, je to moje chyba já vím, ale raději začít znova, bez nechtěné popularity.
Takže zdar někdy jindy, buď tady nebo jinde

Old Post 16-05-2010 v 21:14 PM
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

njn

Old Post 17-05-2010 v 13:25 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás