Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, zajímala by mě teplota i mimo box den/noc i vlhkost den/noc, jinak to máš pěkný...mě se holky trochu pozarazili v růstu, jestli máš zvlhčovačku tak ČISTIT, mě se po týdnu ucpala vodním kamenem ( máme fakt tvrdou vodu ) a tudíž nefungovala tak jak měla a teplota se mě dostala na 33 místy 35 zkoušel jsem různý věci zvětšit přítah atd atd... nakonec sem už v beznaději šel vyčistit zvlhčovačku a hle po vyčištění je to zase ok 28-30 hraniční mez...teď když maj noc je tam 23-24...
Ahoj zvlhčovačku nemám.Ale i tak je tam vlhkosti dost ...teda si myslím .Změřím teplotu večer mimo box a dám ti vědět.Na měřáku relativní vlhkosti mě to ukazuje 70% v boxu.Ono to je zapříčiněno tím že mám jen odtah 12V větráček a ofuk taky 12v větráček .A vzhledem k tomu že rozměry boxu nejsou moc velké a je tam 200W nutrilka a když to zaleju tak se tam paří voda z květináču (teda uniká vlhkost)z půdy od kitišek
No mě se to nějak nedaří pořádně chladit ten předřadník hřeje jako kráva...mám odtah na 187m/3 ofuk starší klipsnu na rychlost č.2....mimo box teplota 24stup. (popřípadě sem sundal nohu ze stojanovýho ventilátoru, zatloukl do stěny hřebík, přichytil sem to starým vodítkem pro psa a hotovo, kdyžtak otevřu box a pustim má tři rychlosti a na tu největší mě to odfoukne kytky kecám ) taková pojistka na léto...
Naposledy upravil gravedigger 06-04-2010 v 18:10 PM
[QUOTE]Původní příspěvek od cudas
[B]Ahoj zvlhčovačku nemám.Ale i tak je tam vlhkosti dost ...teda si myslím .Změřím teplotu večer mimo box a dám ti vědět.Na měřáku relativní vlhkosti mě to ukazuje 70% v boxu.Ono to je zapříčiněno tím že mám jen odtah 12V větráček a ofuk taky 12v větráček .A vzhledem k tomu že rozměry boxu nejsou moc velké a je tam 200W nutrilka a když to zaleju tak se tam paří voda z květináču (teda uniká vlhkost)z půdy od kitišek pic, tak co jsi nameril ?
takže vlhkost v boxu 70% přes dobu co svítím ,po zahsnutí 50 %
Teplota uvnitř boxu 26 při svícení ,po zhasnutí klesne na 24 stupňů.
mimo box 26 když jede lampa , když nejede tak 21 stupňů .A stím přeřadníkem je to pešek že ho nemáš externí.Ale mě jen tak napadlo co kdybys do stínídla zamontoval menší pc větráček,chladilo by ti to lampu i kitičky.
no myslel sem spíš přidat ofuk právě jako pc větrák ale ne k lampě trošku jinam aby to víc foukalo já sem to vyřešil, mezi dvířka dávám uzávěr od petky větší luft a tim tam mám teďkon teplotu 28... jinak nebudeš ohýbat ? já sem již učinil, nevím jestli dobře uvidíme...
No to poznáš.Ale myslím si že na tom ohýbání není co zkazit.Jinak je vidět že se tvým kitičkám dobře daří mají pěkně zelené listy.
Ohýbat budu v sobotu . A zastřihávat nebudu .Minulý grow jsem nezastřihával a taky se nic nestalo.Psal mi do dredu minulé kolo co jsem jel jeden a zastával názor že pokud je dobře větvící řižek tak není potřeba zastřihávat.Tak uvidíme.Jinak se měj jdu spát zítra hola work volá .Večír mrknu na Grower.Měj se
Ahojda, tak jak si je poohýbal ? Já je mám 14dní na růstu, ještě mě čeká přesazení do finálních asi přehnanejch 11litrovejch květníků ( lepší větší než menší na dno dám stejnak 5cm keramzitu a zemina nebude až nahoru po okraj...) tudíž bych to viděl tak 8litru ) a chtěl bych na max. 22dnu růstu přepnout mno...