Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec hele tak by jsem řekl především máš slabej odtah no a já jsem to s ct řešil tak že jsem udělal s ní samostatný okruh do CT jsem nainstaloval euro1 jo a měl jsem jí podélně né jak jí máš ty. Snad pochopeno jest
odtah postačí...ale asi udělám samostatný okruh, jak si to měl ty!!
jinak takhle to prý odráží více světla do boků...což na mojich 120cm je to takhle ideální...NEVÍM...RÁD SI NECHÁM PORADIT!!!
dnes májí holky 50DEN KVĚTU....zálivku jsem udělal s RIPENEM a pak dám ještě jednu s Ripenem....2krát propláchnu vodou a sklízím
tzn to vyjde ještě na 14dní a hotovson ;-)
pak dám fotky MAKRO
Ony tam jsou dve "odrudy" :-) Jedna je noname z Portugalska (nejaka indika spise nez sativa) a potom ta vytahla je udajne Jack Herrer (ta je spise sativa -> uz podle rustu).