Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, které druhy jsou nejlepší pro pěstování ve skleníku a foliovníku. Minulou sezónku jsem měl problém s plísní z vlhkosti, tak něco odolného( i vůči škůdcům). Myslel jsem tak, že nejprve zasadím pár femek..a mezi tím bych točil automaty..takže bych chtěl poradit s autáčema i femkama..jo a mimochodem jaké máte zkušenosti s bankou fair seeds? Děkuji za odpověď.
Zdravím
Tak za sebe ti můžu říct že automaty jaký koliv není problém.
Co se týče klasik jedu fem semena a ve skleníku mi dojelo toto:
Dutch Pasion: Shaman,Passion 1,Skunk one
RQS: Special Kusch
Sensi seeds: Super skunk
Paradise seeds:Opium,Wappa,Spoetnik
Humboldt seeds: Dr.Greenthumbs
To je asi tak všechno na co si teď z fleku vzpomenu s čím sem byl spokojenej.
No a Fire seeds taky sem je jel a nevím co ti na to říct jeden rok luxus druhej propadák.Není to ustálený jsou to přeprcy něčeho čemu pak dají svůj název a je to...Taková loterie....
Ale zase pokud začínáš a chceš si to ošahat není to špatný za ty prachy.A netvrdím že se od nich nedá vypěstit dobrej model.Jenom to prostě není klasická seed banka která by ti roky něco šlechtila ,selektovala atd.
Na tohle si musí udělat názor každej sám.....
Ať to roste.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Skleník je dobrá věc. Ale z mejch zkušeností je tu velký riziko plísně. Napadlo mě koupit v kaufu za tři stovky větráček a natáhnout kabel (je-li zde ta možnost), avšak jsem to ještě nezkusil, tak nevim, zda-li to k něčemu bude. A automaty ve skleniku s dobrym krmením, paradni zkusenost. Na par prckach critical cheese auto 2x critical 2.0 auto 2x a mobydick auto 1x mi holky udelaly dohromady zhruba 110, ikdyz mohlo bejt vic, ale dojel jsem prave na tu plisen, ktera mi zabranila v poslednim tejdnu a pul dozravani a nafukovani. Kazdopadne silnejsi a chutnejsi mnamky se mi snad jeste nepovedly a dokonce i znami, zvykli davat jen indoor pochvalovali. Fotoperiodicke odrudy jsem ve skleniku dozravat jeste nenechaval. At to valí, kvete, nafukuje se a bombí 😆