Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
No... na kosu údajně mají mít z 80% hnědý pestíky. NA IC magu jsem ulovil tento obrázek, pokud neumíš anglicky, tak ta poslední fáze je už přezrálá a tudíž ideál je něco mezi předposlední a poslední. Od toho si uber 14 dní-tedy asi okolo obr.3 bych to začal prolejvat.
Ps: Co to je za model? Letmo jsem to zkouknul, ale nenašel...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Ty vole dobrej prvý grow!! Moc se mi to líbí! 6 kilo dělá divy! jinak ze začátku jak si uváděl 30% vlhkost..dost málo mi přijde ale jede to ok tak asi dobrý uvidíme kolik to hodí gééé
No jo no vlhkost byla na prd,ale zacinal jsem opravdu s minimem penez a na zvlhcovacku a jine vymozenosti jako je EC a PH uz proste nezbylo...
pristi kolo snad uz budou lepsi podminky :-)
behem roku snad nekde usetrim a dokoupim co bude potreba
Původní příspěvek od Steve Ty vole dobrej prvý grow!! Moc se mi to líbí! 6 kilo dělá divy! jinak ze začátku jak si uváděl 30% vlhkost..dost málo mi přijde ale jede to ok tak asi dobrý uvidíme kolik to hodí gééé
To je příklad toho,že vlhkost není tak extra duležitá jako si dost lidí myslí.Lepší vrazit kačky do pořadnyho odtahu než do zvlhčovačky.
Duležitá je na hůř zakořeneny a slaby kousky na začatku,schopny řezivo to vpoho zvládne i bez ní.Nebudu tady tvrdit že je k ničemu a at si ji nikdo nekupuje,jen bych jí nepřikládal tak velkou roli...
To je příklad toho,že vlhkost není tak extra duležitá jako si dost lidí myslí.Lepší vrazit kačky do pořadnyho odtahu než do zvlhčovačky.
Duležitá je na hůř zakořeneny a slaby kousky na začatku,schopny řezivo to vpoho zvládne i bez ní.Nebudu tady tvrdit že je k ničemu a at si ji nikdo nekupuje,jen bych jí nepřikládal tak velkou roli...
Betlsáku dobrá práce jen tak dál
Mno nezbývá mi nic jiného než souhlasit já na ten odtah asi doplatím upssss
Tak jo all grower...
mame tady 40. den kvetu a tudiz nejaky ten foto update.
Teplota stale pres den 26°C a v Noci kolem 20°C
vlhkost kolem 30%
holky porad dostavaji obden zalivku vzdy neceho jineho (monster bloom 0,3g/L , hesi bloom complex 5ml/L nebo TopMax 5ml/L)
No videl jsem tu i lepsi prace....
ale jinak vsem dekuju za chvalu a K+ hned je vic chuti se podelit
foto update udelam asi zacatkem pristiho tejdne,aby byl videt nejaky ten
rozdil.
Pestu zdar
Tak sem se byl podivat na holky a pekne nam kynou.
pestiky reznou z 30% tak jim dam zitra posledni naloz MonsterBloomu od Groteku (pri ty prilezitosti vyfotim) ve stredu dostanou posledni zalivku od Hesi a pak jen zbytecek TopMaxu a uz jen cistou vodu a budu se pomalinku tesit na kosu...
jako ochutnavku jednu fotecku celku
cau cau, zajímalo by me kolikrat si zastřihaval a jak? a kdyby si mohl hodit pak jednu fotecku, tak ze by si je cvakl ve víšce kvetinace jen kvuli porovnaní velikosti díkec jinak pěkný sem zvedavej na gramaz
..Ave Aza..
Původní příspěvek od Azachyel cau cau, zajímalo by me kolikrat si zastřihaval a jak? a kdyby si mohl hodit pak jednu fotecku, tak ze by si je cvakl ve víšce kvetinace jen kvuli porovnaní velikosti díkec jinak pěkný sem zvedavej na gramaz
..Ave Aza..
No rezy byly vazne ve vybornem stavu takze jsem kyti nechal rust jak se jim chtelo.Vetvyly se od zacatku samy takze asi tak...snad pristi kolo budu muset nejak holky cvicit
na gramaz sem taky moc zvedavej,ale spis me zajima ta chut :-)
Zdravim fsecky co sledujou muj tread a drzej mi palce,aby fse dobre dopadlo.
Holky sou na 45.dni kvetu maj se vesele k svetu,dneska dostali zbytecek monsterBloomu jak uz sem psal fcera,tak snad uz jen ty fota.
Dneska sem vyfotil kazdou z holek samostatne,aby ste mohli posoudit....
tak at se libi :-)
jeste k holkam...prvni ctyri fota NoName zbylich sest IP2000,ale kdo vi co to dopravdy je :-)