Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hardy
Čus, já doufám, že aspoň jedna ta kytka bude holka, tak tu druhou asi zahodim nebo jí dám mimo, a tu hulku budu postupně řízkovat... Do jara by to mělo vyjít.
No tak na rezy zabudni. Máš autoflower genetiku. Do dvoch mesiacov máš po growe.
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
jako takový prcky FIMkovat je hloupost...ale co už....to že máš hned odtah vedle přítahu taky nebude ideál.se ti čerstvý vzduch nedostane až dolů....být tebou z pár latí zbouchnu nějákej boxík jak má být než takhle zbytečně pálit el bez výsledku jak vidíš...
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Původní příspěvek od WERD jako takový prcky FIMkovat je hloupost...ale co už....to že máš hned odtah vedle přítahu taky nebude ideál.se ti čerstvý vzduch nedostane až dolů....být tebou z pár latí zbouchnu nějákej boxík jak má být než takhle zbytečně pálit el bez výsledku jak vidíš...
Tak jo, asi máš pravdu. Je potřeba ten kýbl mít aspoň 20-ti litrovej. Teď už to měnit nebudu, nechám to do konce dubna, jesli se to povede nebo ne, a kdyžtak zasadim na jaře ze semen... Jinak chtěl sem se zeptat na tu hlínu, jesli je OK a kde bych měl příště zlepšit a naopak ubrat.
Dík za rady
zdar :c)
máš to pěkné.. na nějaké pěstování krapen menší, ale jestli to máš jen na růst než to dáš ven tak by to mohlo stačit... z těch ohnutých lístků si nic nedělej, to ty první patra nekdy bývají.. může to být taky příznak toho že mají málo vody, ale to kdo ví, takhle malé kytky jeste moc vody nevypijou a pokud je ta hlina alespon kousek pod povrchem na dotek vlhka(tak 5mm hluboko, proste pod tou vrchni vrstvou hliny) tak je zbytecne nepřelívej, nech je rust a nic si z toho nedelej.
FIM zastrihovani klidne praktikuj hned od zacatku, kytku to trosku zbrzdi v rustu vzhuru a začne se větvit hned od spodu, takže nepovali nahoru tak rychle.. a zkus to zastrihovat jeste o chloupek niz..
a nevim jak ti tam ty kytky vyskove sedi, ale pokud mas misto, tak jne klidne podloz, at jsou co nejblize svetlu kdyz tam mas takovou ventilaci.. muzou byt klidne 3-5cm od te zarovky...
Původní příspěvek od Rascal33 zdar :c)
máš to pěkné...
Čau, sem moc rád, že mi můj grow chválíš. lístky už se začínají krásně rovnat. S tím zaleváním sem to přehnal hlavně když byly v těch Jiffy tabletkách, protože sem nebyl zvyklej, že držej tak moc vlhkost, tak sem je udržoval spíš celý mokrý a jedna kytka (jinej model) mi zplesnivěl - tady se aspoň dokazuje, že ten lowkiller je opravdu odolnější vůči plísním, protože měli všechny 3 rostlinky stejný podmínky. Teď jak sou v hlíně, tak je zalévám normálně. Dám foto koncem tejdne, ať je vidět nějaká změna.
Cuzz , vsimul jsem si ze mas ventilaci napojenou na casovac§ty jsi mas vyplou za tmy ? jestli ano tak to neni moc dobre kyti potrebuji cerstvi vzuch i za tmy !!
Jinak k+ at se dari
Původní příspěvek od lopEz Cuzz , vsimul jsem si ze mas ventilaci napojenou na casovac§ty jsi mas vyplou za tmy ? jestli ano tak to neni moc dobre kyti potrebuji cerstvi vzuch i za tmy !!
Jinak k+ at se dari
Zdár,
Tak sem tady, jak sem sliboval, s aktualizačkou. Sem po tom necelym tejdnu docela spokojenej...
Tahle kytka má ty listy ňáký skříplý, mi příde... Je to normální? Asi ten FIM nebo co...
Naopak tahle kytka mi dělá docela radost, vypadá moc pěkně... vůbec neni vytáhlá a vypadá zdravě...
mě přijde že se ten FIM nepovedl, střihl jsi to moc nahoře, u ty první kytky, a misto aby se to rozdvojilo či vic ti pořad rostou ty napul ustřiznuty lístky :-(