Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaute
tak sem tu zas:-)nedošlo moc k žadny změně tak sem vas tu nechtěl nudit:-D
ale už mam novinky boužel nemužu dat foto pač sem v praci..ale už vim kdy to budu moc nastartovat....přiští týden přídou řizky tak to rovnou nafotim a okomentuju..
a ještě mam takovou otazku..myslite že kdy bych třeba v pulce květu přehodil vybojku na 400Wsodik(květovku samozdřejmě) že by to mělo nějaky moc kladny vysled???zatim jen ohledem na kyti skřin a možnosti chlazeni vybojky budou trochu pozměněny pač box pude do jiny mistnosti u mě v pokoji je teplejc a teplejc.
čau
tak už to mam zasazený.
a jedna se tedy o modely:chronic a montain jam
tím to taky moc děkuji členu hary za řízky a perfektní přístup DÍK............
dam par fotek a komentář doplním...
Teď jen řeším problém s vlhkostí 58%je málo:-(
tak zatím čau
tak dneska už to vypadá líp...začali se pěkně probouzet po té dlouhé cestě.
mam i první udaje ohledně teplot a vlhkosti:
den : 25°C 60%
noc : 20°C 74%
ještě sem chtěl na tech prvních par dní tu vlhkost zvednout ale bohužel nemam na to žádný přístroj tak přidá ještě pár nádob s vodou. nebo mě napadlo dat na kytky plastovou lahev fiklou v pulce.ale nevím nevím jestli do ni udělat aspoň malí dírky a dat do ní taky ještě nějakou nádobu s vodou..
nevím mate nějaký jednoduchý nápady??nebo složitý a levný?:-D
čaute
tak sem tu po osmi dnech 18/6
včera sem poprvé přihnojil 2ml BioBizz BioGrow
zatím nemám své hnojky od AH
jop a nějako mi to žloutne nevím čím to...........
ojojojoj nemas je prelite ?? jestli jsi casto zalival male rizky tak se mohlo stat ze ti uhnivaji koreny - to jak ti to zezloutlo a jak to ma povadle listy je dost napytel ... zvlast kdyz to je v osmem dnu rustu - ted by to melo jet pecky....
jinak vlhkost pohoda ....
jenom nechapu matkare proc neda predpestovat rizky do hliny nez je preda .... pokud vedel ze to je pro zacatecnika a ze pojedes hlinu tak ti to mohlo hodne pomoci. Stacilo tyden .... ja jsem mel spatnou ruku co se matkare tykalo a dostal jsem jeden zdravy rizek ze ctyr a stejne me manik skasiroval o 600 ....
čau
máš pravdu nejspíš sem je přelil je pravda že sem je docela často zalejval.
a nevím hary by mi to nemohl poslat v hlíně to by moc nešlo.
snad to zvládnou když omezím zálivku.