Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
objednaval jsem si z http://www.cannabis-seeds-bank.co.uk Grand Daddy Purple a Berry bomb a jako bonus mi poslali po 1 seminku GigaBud,Purple Haze,White window,Blue window -feminizovany :-)..
Původní příspěvek od NORM u sanniho obědnávám schválně po jednom balíčku jen kvůli freebees
a jen tak mimochodem Mad Shack je Mad Scientist(white widow X herijuana) X Shack
jen jsem to opsal z jejich stránek, asi tam mají chybu...
No mě každopádně trochu zklamal, protože má u freebees napsáno, že si můžeš vybrat co ti pošle. No a mě poslal Mad shack fem. A já chtěl Free Kush, protože je to regular a já o feminy nestojím, ale co člověk nadělá lepší než drátem do oka že
vyfoť to pošli mu maila s fotkou, že ti poslal špatné freebees a on ti hned pošle FreeKush..
Já mám jen dobré zkušenosti, už dvakrát mi poslal spongepots + freebees navíc, takže deset semen zadarmo a jednou mi asi omylem posla i 20x Chocolate rain, takže díky němu mám teď v selekci 40 těch dobrůtek...
A popis má správně, stačího dočíst až do konce: We pollinated the Mad.S with our famous Shack selection pheno. (same as the Shackzilla).