Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem zkusil použít kapky na kožní problém - viz příspěvek 11. tady nějaká fotka jako dokumentace.
Zatím je výsledek problematický, při 3. aplikaci jsem po dvou dnech musel skončit, svědění okolí bylo neúnosné a reakce nepřiměřená. Ale je vidět, že útvar, který byl cílem aplikace doznal výrazné změny a to je hlavní.
Reakce odborného garanta Konopné apatyky:
Metoda Konopné apatyky byla koncipována pro těžce nemocné lidi, kteří za 50-100 tisíc Kč sehnali půl kila trávy, a zajímá je, jak z toho co nejbezpečněji vyrobit lék. Tyto lidi barva a chuť výtažku příliš nezajímá. Bylo by možno produkt dále čistit, aby byl průzračný a medově zbarvený, ale pro léčebné účely to nemá význam, navíc adresátem videa není konopný fajnšmekr, ale člověk, který drží konopí poprvé v ruce a na nějaké hraní nemá čas, náladu ani znalosti.
Při vší úctě k Vašim nemalým znalostem, Váš postup, stejně jako postup p.Simpsona, neřeší problém účinnost extrakce vs. spotřeba rozpouštědla. Při dvoustupňové extrakci konopí „hrncovou metodou“ je třeba na 0,5 kg konopných palic použít 8 litrů rozpouštědla k dosažení 90% účinnosti (tj. desetinu draze pořízeného materiálu vyhodíte se zbytky po extrakci). Při použití metody Konopné apatyky je pro zpracování stejného množství materiálu potřeba 2-2,25 litru rozpouštědla k dosažení účinnosti 95%.
Váš produkt – Pegasovy kapky – odpovídá kvalitou čištěnému extraktu z konopí, rozpuštěnému v propylenglykolu. S touto aplikační formou nemám žádné zkušenosti, proto nemohu hodnotit její výhody a nevýhody.
Od posledně dodané fotografie (příspěvek č. 20) se alergická reakce odstěhovala neznámo kam a výsledek zobrazuje přiložená fotečka. zůstal jen plochý, barevně se lehce odlišující flíček. S výsledkem jsem nakonec spokojen.
PS: tak jsem udělal další fotku s odstupem času.... bez dalších aplikací čehokoli dalšího Po počátečních rozpacích výsledek super
chlapy naložil jsem do 5 litru lekařskeho líhu 95% hodně palic skoro celou urodu jenomže sem to zapomněl dekarboxylovat je tady ještě možnost jak to zachránit.
normálně když sem dělal tinkturu v kořalce tak to makalo i bez dekarboxylace tak Teďka nevím Poraďte.
Myslím, že to bude taky fungovat, pokud si počteš o dekarboxylaci, zjistíš, že jen přeměňuje THC na jiné léčivé složky, dá se nejspíš i nahradil zahřátím na 110-120° během odpařování.
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Jen mi tu chybí poměr g- byliny/ ml- benzínu Díky!
edit: Já dal 30/500 ... tak uvidim
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Naposledy upravil Dr.Crabakles 28-09-2011 v 19:12 PM
Tak jsem postupoval presne dle navodu... ale vysledny produkt je tuhy jako asfalt. Co s tim?