Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kuči nejlepsi by byl regulator otacek s termostatem, ted v zime verim ze tam moc hic nemas, ja ted spis bojuju se zimou ale na leto, se ti bude podobna vec hodit, uz jen kvuli udrzitelny vlhkosti, ktera je v rustu treba.
Máš nějaký doporučení na dobrej regulátor...a cenově přijatelnej??
ještě mám prosím dotaz...jak se tady zmiňoval Kus hoven s těma kolínkama...tak jsem to hledal a našel jsem tu že to taky ohýbají od spodu...tak mi to trochu vrtá hlavou .....
ohýbej klidne vsechno, kazdy na to ma krapet jinej nazor. ale ohybat vrsky a podporovat spodni vetve je taky dobra metoda.
regulator je dobrej snad tento- http://growplanet.cz/index.php?call...2&idk=6&idpk=21 jen pri nizsich otackach hučí, je triakovej, musel by jsi sehnat transformatorovej regulator, o zadnym nevim ale snad treba nekdo jeste poradi ;-)
dobra? kdyz budes ohybat nejvetsi, spodni je dorostou a pokud se zadari budes mit vsechny vrsky +- stejne velke a vedle sebe. Cos se mi zda lepsi nez prostredek nejvetsi, a kraje mensi.
jj pravda souhlasím stebou....dnes jsem to už pořešil...ty vrchní jsem poohýbal a spodní snad dorostou, jak říkáš...a ještě ty menší co byly ohnutý sem zlomil já kokot jak sem to sundával,teda jen 3 takže zas takový drama to nebude
no jsem na nějakejch 32 cm a na růstu jsou 22 dnů....na kolik dnů růstu to ještě tak vídíte? Po víkendu hodím nějaký foto jak na tom jsou....zatím pěstu zdar
Původní příspěvek od WERD čau.tento mám ale nedoporučuje se...a nemluvě o tom že v Globuse jej mají za 120kč
Nedoporucuje se nebo ho ty nedoporucujes? Je to uplne obycejny regulator bez termostatu jako potenciometr akorat pres 230 V, ale myslim ze je to dobra vecicka ne? pro zacatecnika
no je to taka dobra vec ze ti odide ventilator za 3 tyzdne regulovania (vyskusane) ved je to predsa iba reostat jednoduchy..... rozdiel by bol keby si reguloval nieco vykonejsie ja reguloval 17W ventilator....
Ojoj....no tak já nevím....No asi tahle stačil by obyčejnej bez termostatu...prostě a jedoduše: aby to ufoun neodsral a teplotu udržím dobrou takže se jedná hlavně aby to vyměnilo vzduch v baráčku a nejelo to na 100%...
Hou hou...pěkně sem to posral dnes zálivka s hnojkama... a já kokot neupravil PH poslední kapky jsem změřil a bylo to kolem 6,5 + malinko víc asi Myslíte že to bude mít fatální následky ??