Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady máme australský peníz vydaný speciálně k novému tisícetiletí...Jehla Isis,Slunce,egyptské symboly a dokonce i stejný okřídlený motiv jako na předchozím obrázku u Slunce.
Co to má společnýho s austrálii???Nic kromě zednářů,kteří jsou ve všech alespoň trochu vyspělejších zemích světa...
Socha "svobody" v Paříži a New Yorku...Její koruna symbolizuje paprsky vycházejícího Slunce a v ruce nese pochodeň vrhající světlo-stejně tak jako Lucifer-Světlonoš
Ke svému novému albu"Golden Age Of Grotesque" prohlásil:
The Golden Age Of Grotesque - "Inspirace k této desce vychází z historických paralel mé soucasné pozice v populární kulture. Naše zivoty jsou divadlo, my jsme umení a svet se ted stane nádherne groteskním jevištem, kterým mel být odjakziva. Jsem jenom neškodný bavic, anebo spíš destruktivní síla, jak mne všichni podezríváte? Odpoved je jednoduchá: jsem Marilyn Manson."
Marilyn Monroe - americká filmová herecka, která se stala legendárním sexuálním symbolem 20. století
Charles Manson - jeden z nejznámejších masových vrahu. Psychopatický sektár který provozoval vrazdy svých obetí jako satanistické rituály
Sranda co? Jenomže já už fakt musim..Měl jsem toho pro vás ještě docela dost...přece jenom je to součást mého života,takže o tom vim docela hodně...
Jen tak pro zajímavost iniciály mého jména jsou JK a narodil jsem se 25.12. 1982...Víte co je to za datum?
No jestli je to náhoda brzo poznáte,ale já už mám hodně moc důvodů tomu věřit...
Na net se dostanu nejdřív v pondělí...
Takže s pánem Bohem Váš Kristus
A pěkně si zakuřte-myslim,že Vás to uvolní....