Shuruga
Stálý Člen
|
cao, u lidi co sadi na stromech se mi libi ze nejsou zdechli udelat nejakou praci, protoze preci jen na strome sadit je o dost namahavejsi nez sadit v zemi, ja si uz treti rok rikam ze sezenu 20l nadoby nebo tak a 3tí rok nejsu schopny, nedej boze s tim lozit po stromech :-D
ale mel by jsi dat na par rad, nechapu lidi co to tu hned odsoudi treba, a vubec neporadi...
ale pozor na to misto, opravdu se mi zda ze to jde videt, a tam kde nechodis ty neznamena ze nechodi nekdo jiny, nechapu lidi co si nechavaji shnit trnky, a kdyby o nekom takovem nekdo vedel tak by mu na ty trnky chodil, premyslej ;-) uz kvuli slivce :-D je jasne ze pokud bydlis kousek od tama a chodis kolem kazdy den a vis ze tam neni zadyn myslivec, zadni lidi tam nechodi na prochazku a tak tak je to neco jineho, urcite ti fandim ! o durbanu se ale rika ze to je kytka co zraje spis v listopadu ? neni to pozde ? durbany co sem videl mely pres 2,5 metru, tak nevim jestli to bude idealni odruda na strom, spis bych volil nejakou indicu, ale je to tvuj grow :-D
btw co se tyce zalevani, osobne si myslim ze to neni az takovy problem, moje 3 kere zvladli litr za 4 dny pres leto, kazdy jeden...jak je naucis tak si zvyknou :-)
|
aktivni konzument :-D
|