Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díky že se aspoń někdo ozval...taky sem ze začátku myslel že by to mohlo být přesvícený...ale MJ je po bocích boxu...tak sem to vyloučil.
MJ sklízím zároveň s Budhou...tak mě to vyhovuje-v 60 dnu příjde 2 dny tmy a konec.možná by potřeboval trošičku víc ale sklízím jej z vetšiny když je listí ještě zelený...ještě se mi nestalo že by zlátlo listí takže toto taky vylučuju kor v půlce květu...viděl bych to asi fakt na to že kolísalo pH v jednotkách když sem to míchal v 5l nádobě...už 2 den to mám v 40l a drží to...snad než se to rozdejchá neopadá všechno listí
Dnes sem dělal kontrolu kytek,odhrabal 5cm hlíny od povrchu a študoval a hledal a nic nenašel...v hlíně nejspíš nic není..listy sem projel lupou a taky nic nenašel...ty fleky jsou bůhví od čeho
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
tak přidáním alga grow se to lepší....neopadávaj lístky ještě zelený...barva zustává.
Budhové dostávaj preventivně 1ml/l Alga Grow + 2ml/l PK13-14
Moutain Jam dostává 3ml/l Alga Grow + 1ml/l + PK13-14
Alga Bloom zatím vynechána do doby než se /snad/o5 zazelenaj.
Jinak vodu sem cvičně upravil na pH 6.0 a světlo vytáhl výš asi na 35-40cm nad kytky
V životě bys měl stačit s tím, co sám zvíš...co nezvíš, na to se zeptej... A co se nedozvíš - z prozíravosti radši nechtěj vědět......kadrolinka
....život naučil:-)
Přiznat slabost neni srabský,...srabský je vsázet na nerovný boj.....
tak už nám začíná pomalu podzim14 dní do konce slunných dní...
Každopádně bych chtěl poděkovat těm kdož sledují,chválí /i když nevím jestli oprávněně/ a určitě za Káčka
Jelikož sem byl sprdnutej že nemám nic na přirovnání velikosti tak sem ve fofru při zalívání něco blejsknul founem...pro představu Budhisti
1 foto je nejmenší Budha-zkoušel sem ho od začátku do "V"éčka ale vypadá nejslabší
ale jo, no nestiham kukat budhha sativovejsi krik a MJ robustní ker s obrovskymi palicami... MJ bude hoooodne mohutna no..... foto slusne.... ale este by som to blisol aj z hora ako celok inac mas u mna K+ tu neni co riesit
čauvec.Proplachuju vodou 10 dní.Prvních 5dní Ph 6,0-6,2 a poslední 6,5-6,7.Dnes poslední zálivka aby mě to neposchlo a za hranicema mě nepomluvili
Foto bude konečně s pořádným foťákem během sklizně s něčím na porovnání velikosti a rozjedem tipovačku
Edit:proplachuju vlastně 12 dní když počítám 2 dny tmy což je od zítra čeká.