Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
šmikni je klidně za světla, tak nějak aby byly stejně vysoký a protože 250tka moc neprosvítí doporučuju udělat nějaký primitivní pletivo a stonky pořádně roztahat,alespoň co půjde- je tu spoustů trýdů lidí co takhle jedou.
Tak mám pošmykano S prdele sem zkusil ty vršky nechat zakořenit v perlitu! Stálo me to tři stehy na palci! Kdyz sem si chystal nádobýčko sjel mě docela ostrej nůž do palce, ted sem s vratil z chirurgie! (jen takova zajimavost k memu prvnimu záštipu Sem nemehlo! Snad to stalo zato!
HI ALL
a to si hovoris chirurg mal si si to poriesit sam...:
z ohybanin ti radia vsetci dobre ja som bol posledne kolo lenivy a aj tak to dopadlo
ziadne kole nepojdem bez zastrihu a ohybania...cus a nech sa dary 291
Hojte
23.den růstu, přepínám na 12/12. Bylo mě zde sděleno že to střílí do vejšky, možná by to ještě chvíli chtělo ale nechci to mít extra přerostlé.
O víkendu to trošku poohýbam drátkama a pak už jen čekat na první pálky (už se nemůžu dočkat) Asi toho moc nebude ale je to první indoor, tak od toho nic extra nečekám. Hlavní je že to bude moje vlastní Jo a ještě k těm řizkům píšete tu že sou otřesné!! Joo to teda byly a radši vám ani nebudu psát kolik sem za ne dal a jak sem se na ně načekal Tak mě trošku držte palce.
groweru Zdar
Zdarec
Malá aktualizace 13. den 12/12 už by mě docela bodlo aby to přestalo růst!
Z 9 kytek byly 4 mrzaci zbylich 5 docela přerůstalo ty sem zaštípnul a docela dobře se nakonec rozrostly :-) Ty nezastřižený dostali ted docela šponu a přerostly sem je chytnul za vršek špagátem a ohnul cca na urovenˇ ostatnich (jinak takový koštˇata Hnojim tedˇuž s každým zalitím je to psaný na návodu Terra BLOOM (píšou 5ml na litr, zatím dávam 4ml na 1,5l) cca 2x do týdne. Jinak mě omluvte za foto z mobilu nemám mom. doma fotˇáka
Jo a 9 kytek rozhodně do dalšího growu dávat nehodlám! 6 a víc ani ranu Byla to jen hloupá chamtivost sou tam fakt na těsno, nejraději bych to už oholil atˇ to trocha prosvítne. Ješte malá otazečka jak mam mít vysoko lampu? ted ji držím 20-25cm od vršků, teplota u nich do 25C .
Původní příspěvek od Chirurg Jo a 9 kytek rozhodně do dalšího growu dávat nehodlám! 6 a víc ani ranu Byla to jen hloupá chamtivost sou tam fakt na těsno, nejraději bych to už oholil atˇ to trocha prosvítne. Ješte malá otazečka jak mam mít vysoko lampu? ted ji držím 20-25cm od vršků, teplota u nich do 25C .
To je v cajku.
Jináč pokud ti ješte nekdo donese tak hnusny řezany,tak ho s tím musíš poslat do prdele!
čaute
Dnes je to 24. den od přepnutí, kytky už se pomalu přestaly táhnout a začaly tvořit konečně drobný paldy Už se na to kouká o něco lépe Teplota v noci 16-17C přes den 22-27C, Ph 6 akorát ta vlhkost přes den 40 a v noci 70-80% (nemám puštěnej odtah nonstop ale vypada to že se tomu stejně nevyhnu) bojím plísně! Hmyz zatím naštěstí žadnej
Máte někdo zkušenost s Terra bloom?? Jinak příští týden objednavam semena, už se dají bez problemu objednat i v čr No a k fotkám: ta 3 je srovnání zastřihlé a nezastřihlé a 4 je můj favorit (pro vás možná koště ale pro mě nejlepší kytka zatím
Zdravím přátelé
Koštˇátka sou na 35.dnu od přepnutí, zatím sem zklamán, při pohledu na vaše pěsty ve 30. dnu vypadají mnohem lepe! Příjde mě to dost pozadu no je to takové řidší no Ale snad se nakonec poštěstí! 65dní to rozhodně nebude. Jinak nějaké to info vlhkost den 40 v noci přes 60%, teplota do 26C. ph Kolem 6. Dnes se je měl venku, musel sem je trocha oholit od špatnejch listů i dobrejch aby to trocha prosvítlo Jinak pěstu zdar tady nějaké to foto:
Zdar
Dnes se píše 45. den 12/12, pořád mě to příjde na nějakých páldách dost řidké, naštěstí né u všech asi do toho moc kokám. Ufo valí nonstop vlskost do 40%, teplota do 25C, Ph měřím svátečně ale posledně rovných 6! Docela to uvnitř voní no, v pokoji téměř vůbec, páchač valí jak má
Mám objednane snad už rozumné řezivo, problem je že si pro něj musim behem příštího týdne přijed, tím sem nucen postavit boudu v které to snad počká než dojedu kolo první!
Jo a k té řízkovnici, snad v pondeli bo až v uterý dorazi zbytek vecí tak pak nahodím foto hotove veci Světlo bude 2x18W, doma se me valí jedna 18w fluora mel sem ji normal na stropě http://www.electro.cz/osram/zarivky...235-d21405.html
myslite že je použitelná? A na zavěr malej dotazek udrží 2x18W matku bo je to jen na řízky? Tak to bude pro dnes vše Hojte