Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdareec, walí ti to pěkně..:-) K tvojí otázce jestli máš prostříhat nebo nee. Jestli jsi myslel listy, tak rozhodně NE, protože kyti jsou ještě mlaďounký a všechny živiny, co potřebují si ukládají v listech, takže to bych nechal až na dobu kdy půjdeš do finallu, aby jsi odkryl palice a všechno světlo šlo jen do nich..
No a jestli jsi myslel zaštřihnout vršky, tak je to jen na tobě..Koukal jsem na tvoje fotky z 10. dne a drobný rozdíly ve výšce tam máš, takže bud stříhnout ty největší, aby je ty menší dohnaly a nebo je jednoduše poladit kolínkama..:-) Doufám, že rada, alespoň trochu pomůže a ať to šlape..
Původní příspěvek od iafour Zdareec, walí ti to pěkně..:-) K tvojí otázce jestli máš prostříhat nebo nee. Jestli jsi myslel listy, tak rozhodně NE, protože kyti jsou ještě mlaďounký a všechny živiny, co potřebují si ukládají v listech, takže to bych nechal až na dobu kdy půjdeš do finallu, aby jsi odkryl palice a všechno světlo šlo jen do nich..
No a jestli jsi myslel zaštřihnout vršky, tak je to jen na tobě..Koukal jsem na tvoje fotky z 10. dne a drobný rozdíly ve výšce tam máš, takže bud stříhnout ty největší, aby je ty menší dohnaly a nebo je jednoduše poladit kolínkama..:-) Doufám, že rada, alespoň trochu pomůže a ať to šlape..
zdravim te diky za pochvalu pomohlo me to hodne diky moc za informace !! ohledne tech vetsich : stim porad nevim , je mi lito je useknout fakt se jim dari , co kdyz to necham co se muze stat ?
Mas to pekne...kde se hrabu...taky jsem zacal...ale svitim teprv 4.den(250W) Procital jsem si tve forum a to 400kilo bude zbytecne a hlavne by jsi to neuchladil....Ja mam co delat(muj box je podobny h45S85v120)a mam to v cooltube a mam teda jen pc vetraky.....jeden je na zacatku tuby a druhy na konci tuby......
Neboj se střihnout jen vršky u těch největších,na pár dní je to zastaví a rozjedou se ti u nich nižší patra,ostatní kytky je zatim budou dorůstat..Jestli střihat nechceš,tak je srovnej s ostatníma naohybáním..
To:humus flusus : dik moc , to 4 kilo byl fakt ulet , a ted ho prodavam , myslim ze tech 250 sodiku jim dava vse sou tak stasny ze maji koreny venku z der v 6 litrovem kvetinaci tak i tak drzim palce tobe , sleduji te myslim ze to bude Zcela OKEJ !!
To:Vakiduvaje
nakonec sem kus odstrihnul i kdyz nerad , trpel sem ze ji tak trapim naohybani me nejak nejde prijde me ze prasknou nebo je poskodim ...diky za nazor
Původní příspěvek od humus flusus Mas to pekne...kde se hrabu...taky jsem zacal...ale svitim teprv 4.den(250W) Procital jsem si tve forum a to 400kilo bude zbytecne a hlavne by jsi to neuchladil....Ja mam co delat(muj box je podobny h45S85v120)a mam to v cooltube a mam teda jen pc vetraky.....jeden je na zacatku tuby a druhy na konci tuby......
Jen ohledne toho vetraku sam vidim jak i v malem prostoru je dulezity kvalitni odtah bej tebou si tam dam nejaky ufo nebo neco silnejsiho nez pc vetrak , ne ze by byl spatnej ale i tak myslim ze by to chtelo neco jineho ...jinak vse OK
Toho ohýbání se neboj! Je prawda, že u nějakýho modelu to jde trošku hůř a hlavně záleží na tom, jak už jsou ty kytí starý a stonek je dřevnatej.. já jsem to dělal tak, že jsem si v místě, kde chci dát kloubek, stonek prstama připravil do budoucího tvaru a v ten moment jsem tam ten kloubek dal..Kytí sice budou chvili vypadat, jako''oškubaný kuře'', ale po chvili si sami větvičky natočí směrem nahoru za světlem a je z nich krásnej keřík..:-)
Měls ustřihnout jen vrchní stonkovej výhonek,to kytku zastaví a posilujou spodní patra...Ostatní ji dojedou.
Teď když si to odlomil na úroveň ostatních,tak ti pro změnu předeženou ty nezastřižený ty zastřižený,který sou teď stejně velký,ale budou pár dní stát..Záleží,jak rychle se po tom zálomu vzpamatujou,uvidíš..