Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Používám jen Bloombastic.GS jsem měl jen decku tak jsem místo toho pořídil BB.
V growshopu mi to doporučil jako "TOP aktivator květu,který mi zvýší výnos až o 30% za dodržení určitého PH.
Teď jsem zůstal jako opařený
Proč je to pro ně negativní??? Výpadá to jako slušný nášup na květ....
"Atami B´Cuzz Bloombastic - jedinečná kombinace biominerálů a biostimulátorů pro podporu květu a dozrávání.
-zvyšuje podíl cukru a ovlivňuje tak chuť výsledného produktu
-povzbuzuje enzymatické procesy, rostlina se stává odolnější
-neobsahuje sodík ani chlor
-používejte v posledních 4-6 týdnech květu
-vhodné pro všechny pěstební substráty a všechny zavlažovací systémy
Dávkování: přidávejte k základnímu hnojivu, 0,5 - 1ml na litr vody"
ne hele spatne si me pochopil, ja to myslel tak, ze to na ne nema moc velkej efekt, ze je to za hodne moc penez strasne malo muziky...kytkam to ale v zadnym pripade neuskodi vis proc ti to v growshopu tak doporucovali? protoze stoji 1,25L 3000 ale kytkam si urcite nijak neuskodil...ale koukni n adred v mym podpisu, pisou tam hodne zkuseni groweri a ani vsichni se jednoznacne shodli, ze to nestoji za ty prachy a ze to je k nicemu
vynos o 30%? to ti fakt rekli? tak ten kdo to rekl, tak snad pestuje jenom mrkev a papriky...
podle me ta kytka se mozna stava odolnejsi, ale davat 3000 za litr hnojiva abych mel odolnejsi kytku?
tak vis jak, huleni muzes sklidit fakt v pohodem, ale Bloombastic tomu nejspis moc nepomuze...budes pouzivat Final Solutions od AH? je to ne jen proplach ale docela to ma vliv na kompaktnost palicek, hezky po nem ztvrdnou proste to tak vypada, ze jsou to vyhozeny penize...
co to je ten prispevek na timhle?
jinak kytky mas moc hezky K+
A k tomu přispěvku...
3 řezy EU jsem pořidil a hlavní stvol se větvil 1 cm nad mediem a prorustal jakoby do spiraly tak jsem z tvrdé lepenky vystřihl kolco a udelal do něj zařezy aby tam držely větve,a udělaly rovnoměrnou -korunu- když jsem sehnal jen poslednich 5 řezů V plánu jsem měl 8 ks.
veškeré květové stimulátory jako
je GS,Topmax,atd jsou uplně k hovnu
jak říká za hodně peněz málo muziky,
bohatě stačí klasický hnojivo na květ a PK 13/14
a na konec nějakje ten final solution,i když bez něj by to
taky šlo.Samozřejmě základ je kvalitní genetika.