Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hodily by se nechce se mi platit seedbankam ,na letosek mam asi 20 seminek holand hope a durban poison(pomichane samozdrejme ) a to j velice malo tak by se mi to hodilo k+ by te neminulo a postovny uhradim :P
minuly rok som prvy krat pestoval asi z 15 seeds zostala jedna matka ktoru som musel asi po 30 dni kvetu skosit.hulenie milujem pestovanie je tiez moja velka zaluba uz celu zimu sa snazim precitat cely grower aby som mal co najlepsiu urodu.mam doma zopar seeds co som vyhrabal zo sisiek ktore som si kupil ale myslim ze to nieje nic moc.a aby som si kupil nejaky poriadny model z nejakej seeds banky tak na to nemam dostatok penazi......
zacal sem pestovat minuly rok a hodne me to bavi. Uz mam pripravenej foliak a velkou zahradu. jen nejsou finance na kvalitni seeds. rad bych si tu zalozil vlastni tema kde bych se moch taky pochlubit se svymi rostlinkami, jen mi chybi dobra genetika.
Nevim jestli si me vyberes bo pestuju venku Cca 10 let. Kazdopadne posledni dva roky jsem ty outy pekne podelal protoze jsem nemel poradny seminka. I kdyz mi je neposles nevadi, ale alespon jsem to zkusil.
Tento rok pojedu out třetím rokem, ale ještě nikdy jsem neměl nic jiného než noname - proto bych rád tvá semínka získal. Nemám dědu, kterému bych chtěl vyrobit mast, ani žádný ''jiný důvod'' - zkrátka bych si rád zkusil vypěstovat něco od tebe.
A patří ti velký dík za pořádání soutěže pro začátečniky!
hehe, takový zájem jsem ani nečekal nekteří se dobře rozepsali....jen dodám že se jedná o F2 semena z řízeného opylení! Ne žádný oprc od sousedovic techniky....soutěž potrvá do konce února poté zde vyhlásím vítěze....
tak piště, kuřte a vůbec se mějte dobře
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
mozno by som ich mal dostat ja, mozno by som ich zas nemal dostat ja....nahoda je svina....stastie vrtkave....este nikdy som nic nevyhral...teda aspon si nepamatam ze by som nieco vyhral...modely su to fajne a ja mam zatial len dake noname seeds plus nieco co mi este dojde postou....a tak z cistej srandy a zvedavosti som sa zapojil aj ja....vsak stratit nemoze nikto nic ....vopred gratulujem vitazom....mier s vami
//edit: no tak postou mi nakoniec uz nic nedojde bohuzial a ja mam len svoje nounejmi co nie je ziadna slava....a tieto by sa mi sakra hodili...ale to asi kazdemu :/ zostavami uz len dufat