Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jsou to rezy ktery jsem koupil minulou stredu byli v oukeji dobre prokoreneny ... no a prave ze to neni v poho ted se mi to stalo potreti a ta kytka ktery zfialovy stonek tak povyroste cca o 8 cm proste je z ni absolutni mrzak a ec jsem dal 0,8 ted jsem ho teda zvysil na 1,1 ... pridal jsem 10% hnojiv ...a ph 5,8 ukaze cas ...
Původní příspěvek od p.vetvicka no s tim proplachovanim jsem se pral 2 hodiny a delam to tak ze to hodim do pracky a necham to tam chvili ... a ph merim v nadrzi s roztokem ...
do pračky na prádlo? To snad ne?!
Tvůj problém znám. Keramzit je mnou nejčastěji použivané medium a občas se mi stalo to co tobě. Kořeny zhnědnou, kytky zdřevnatí, přestanou vykazovat známky růstu atd. Za pár dnů vytvoří kořeny nové a pravděpodobně se pak chytnou, jako u tebe.
2 hodiny proplach keramzitu je žalostně málo. Naučil sem se nechávat keramzit vylouhovat min na 24 hodin ve vodě s ph 5,0. Keramzit samozřejmě ph zvedne- za několik hodin klidně i na 7, takže je zapotřebí v průběhu doplňovat ph- a míchat, aby výsledné ph za těch 24hodin bylo 5,5. Je s tím prcačka, ale nemušíš pak koukat na dřevěný klacky a řešit problémy co s tím
GL
H