Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim. tak se mi to konecne blizi. dnes mam 53. den (na fotkach 50.) a pryskyrice se uz zacina kalit- na sledovani mam klenotnickou lupu zapujcenou od zdejsiho clena jmenem Caligula, za coz mu patri muj dik
u chronica pisou seed banky 53-63 den kvetu, takze tomu necham asi jeste tyden a pujde to vsechno ven(coz by znamenalo 60. dnu 12/12).
Je to houst a docela jsem to prehnal ale po minuloem slabsim vynosu alespon ocekavam trochu vetsi sklizen
pro pristi kolo jsem rozhodnut pro 600W upgrade KIT, abych byl schopen prosvitit tak velkou houst. 400w dostane novou vybojku metalhalidku a 6OOw bude uz samozrejme sodik
jinak kytky poctive flushuju a nyni jsou na vode zhruba 11 dni, urcite si to zaslouzi,
maximalne jsem tam mel tendenci pridat enzymy, CO MYSLITE--. MÁM/NEMÁM? :-)
jsme 57. den na květu. Palice uz vypadaly dobre a tak jesm se rozhodl zacit s postupnou sklizní. Dnes jsem fikl jenom vrchni palice a tim to housti pomyslne "srovnal" (viz foto1.)
dále jsem vyfotil jednu z nejvetsich palic co tuto sklizen mam. Ma temer uctyhodnych dvacet centimetru, o cemz se muzete sami presvedcit.
jinak dalsi fota jsou fota palic co jsem uz ustipal, moc toho ze skrine nezmizelo, ale nejlepsi kousky uz jsou nejspis pryc.
ted dam kytkam maximalne tyden a pujde pod kosu uplne vsechno