Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
být tebou tak bych to přesadil,aby každá kytička měla svuj kvetináč a začni to ohýbat at se ti to víc rozroste a vyplní se prostor..kdyžtak koukni na můj thread...
13.únor - tak jsem je poohýbal co to šlo, chtěl bych se zeptat, jestli nevadí, že některý ty středový výhonky mají sklon třeba 30° směrem dolů od horizontální osy a jestli se otočí za světlem... Jinak bych je musel nějak podepřít
19.únor... Tak holky se mají pořád super, po tom poohýbání se pěkně ukázalo kde vystrčí paličky... Prostříhali jsme nějaký to listí ať projde světlo a přemýšlím jestli je přepnout na květ a nebo ještě týden nechat... ale asi je nechám
nevim co te vedlo k zasazeni dvou kytek do tak malyho kvetinace, ale nevim jestli je dobrej napad uz je ted rozsazovat. rekl bych ze uz budou mit dost prorostlej korenovej system navzajem.....
proc si jim proboha osmikal listí tedkon v rustovy fazi? pokud to neni nemocny nebo ti to vylozene neprekazi v nejaky technice pestovani tak nestrihej........ cim vic listi=tim vic energie. kdyz rostou tak prostrihavej jen nejnutnejsi. to je kdyz je nejakej list nemocnej......
GL 2 ya man
Ahoj Klamathe reknu ti to tak: prostrihavali sme jen to nejnutnejsi aby mohlo svetlo aj dolu jinak kytky mame sprepazkovany takze nejsou propleteny, kdyz se objevi samec tak jde pryc zatim to vypada ze bude vetsina samic... jinak diky ze aspon nekdo sem pise.. baaay
cauwec tak snad ti too vyjde vsecko podle predstav ty listy bych taky ostrihal a z po prepnuti jinak se ti to nakonec docela pekne vyplniiloo ,ale chyba tech dvou kytek v jednom kvetniku jinak at se daří
ahojte, tak s hnojkama a prepnuti na kvet se kytis zacly docela dost tahnout, vypada to, ze prerostou... myslite ze je muzu ohybat i v kvetovy fazi? Beztak mi asi nic jinyho nezbyde
7.3. - 9.den květu, kytiz jsou pořád vitální, bez problémů Nad stínidlem je ještě asi 10-15cm místa na zvednutí lampy, což si myslím že bude akorát. Takže snad poklidnej grow až do konce